Nem tudja elfelejteni egykori párját Noszály Sándor

Forrás: Facebook/Noszály Sándor -
válás szerelem félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta nem volt már komoly kapcsolata az egykori Nagy Ő-nek. Még mindig egykori szerelme után vágyakozik...

Noszály Sándor boldog párkapcsolatban élt a Jóban Rosszban egykori sztárjával, Novák Henivel. Később a színésznő Amerikában egyengette a karrierjét, ahová párja is kiköltözött, és világsztárokat trenírozott. Szerelmük olyan erős volt, hogy Sándor

titokban feleségül is vette a gyönyörű nőt.

Noszály Sándor Forrás: Facebook/Noszály Sándor

Idillinek tűnő kapcsolatuk akkor ért véget, mikor Noszály az egyik magyarországi látogatása alkalmával egy ismert szépséggel töltött egy éjszakát. Együtt is távoztak a szórakozóhelyről, ahol együtt buliztak.

Heni nem tudta megbocsátani a félrelépést,

így válás lett a vége. Sándor azonban azóta sincs túl a több, mint 9 évig tartó kapcsolaton.

„Amióta Henivel szakítottam, nincs igazi magánéletem. Megszenvedtem az elválásunkat, azóta nem is volt komolyabb kapcsolatom." – vallotta be őszintén a Story Magazinnak.

Novák Heni, színésznő Forrás: Facebook/Henrietta Novak

A sportedző nagyon várja, hogy újra eltalálja Ámor nyila, vágyik a mindent elsöprő szerelemre, de egyelőre még nem tudni ki mellett érhet révbe az élete. Úgy látja, hogy rengeteg férfi és nő keresi a foltját a világban, így kicsit ő is jobban érzi magát, mert nincs egyedül a helyzetével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.