Törőcsik Mari: "Messziről jöttem vissza"

Forrás: MTI/Kallos Bea -
klinikai halál Törőcsik Mari Nemzet Színésze
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 81 éves Törőcsik Mari a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány fővédnökeként látogatott le a jótékonysági árverésre.

A Nemzet Színésze elmondta, nincs túl jól, de az csak egy poén, hogy haldoklik. Az eseményen több gazdag embert is kért, adományozzanak, majd a néhány perces beszédét követően egy különleges kívánsággal távozott. A Life.hu riportere néhány mondatra el is kapta a színésznőt:

Elajándékozza pénzének egy részét Miss Universe http://www.life.hu/sztarok/20161130-elajandekozza-penzenek-egy-reszet-miss-universe-bodizs-veronika.htmlA Miss Universe nyertese átvehette fatasztikus nyereményeit. A királynő nem fogja elshoppingolni a pénzét, sokkal jobb helyet talált neki.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVince Aliz Liza nem volt túl jó véleménnyel Tóth Gabirólhttp://www.life.hu/sztarok/20161130-vince-aliz-liza-es-toth-gabi-leneztek-egymast.htmlNem szimpatizált egymással eleinte Tóth Gabi és a szombaton kiesett Vincze Aliz Liza. A versenyző bevallotta, csak a mentorházban találtak egymásra az énekesnővel. TV + Sztárok--Bochkor Gábor élő adásban mentett meg egy nőthttp://www.life.hu/sztarok/20161130-bochkor-gabor-megmentett-egy-not.htmlTeljesen felborult a Music Fm előre tervezett adásmenete, de a vészhelyzet rugalmasságot igényelt. Egy kétségbeesett, a bezártságtól halálosan rettegő nő telefonált ugyanis a műsorba, aki beszorult egy liftbe. TV + SztárokOrigoSzacsvay László humorral kezeli felesége balesetéthttp://www.life.hu/sztarok/20161130-szacsvay-laszlonak-a-humor-segitett-felesege-balesete-utan.htmlNem gyakran nyilatkozik felesége súlyos balesetéről Szacsvay László, amikor mégis kivételt tesz minden alkalommal érződik, mennyire megviselték őt a történtek. Humorral próbál átvészelni minden nehéz időszakot, így kezeli felesége tragédiáját is. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBulvárRap: Nyári Dia beismert, hogy kapcsolatban élhttp://www.life.hu/sztarok/20161130-bulvarrap-nyari-dia-beismert-hogy-kapcsolatban-el.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le!TV + SztárokOrigoTündéri gyermekkori fotókat posztolt Katie Holmeshttp://www.life.hu/sztarok/20161130-megmutatta-gyermekkori-fotojat-katie-holmes.htmlNem hiába mondják, az alma nem esik messze a fájától. Katie Holmes és kislánya között hihetetlen a hasonlóság. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.