Majkáékat felnyomták minikoncertjük miatt: “Valakinek nem tetszett”

Fotó: Mudra László - Origo -
tűzoltók felnyomták Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minikoncertet tartottak Majkáék egy sportboltban, 30 kisorsolt szerencsés rajongójuknak. Azért lehetett ott csak annyi ember, mert többen nem férnek be a boltba. Ennek ellenére kiérkeztek a tűzoltók a rendezvényre, mert valaki bejelentést tett.

Felnyomta Majkáékat valaki, amiért minikoncertet hirdettek egy sportboltban. A kérdéses rendezvény a rapper rajongóinak szólt, de csak 30 szerencsés vehetett rajta részt. Pontosan azért sorsoltak ki ilyen kevés embert, mert ennyien fértek el biztonságosan az üzletben. Ennek ellenére valaki felnyomta Majkáékat, a rapper szerint a konkurencia lehetett.

Felnyomták Majka rendezvényét Fotó: Mudra László - Origo

"Ide 30 ember jöhetett el, most felnyomtak minket a rendőröknek is, hogy itt koncert lesz, úgyhogy megékeztek a rendőrök. Nem rendőrök, tűzoltók jöttek bocsánat, mert ki volt írva, hogy minikoncert, és

valakinek nem tetszett, biztos a konkurenciának.

Így felnyomtak minket, hogy koncert lesz és a tűzoltók mondták, hogy azt nem lehet, de nyilván azért vagyunk itt csak ennyien, hogy ne lehessen belekötni" - mesélte el Majka Facebook-oldalán a történéseket.

Elhunyt Lendvay Kamilló zeneszerzőhttp://www.life.hu/sztarok/20161202-elhunyt-a-hires-zeneszerzo-lendvay-kamillo.htmlÉletét vesztette Lendvay Kamilló, a híres zeneszerző. TV + Sztárok--Szabó Zsófi könnyek között vallott Hajdú Péter műsorában megszakadt barátságukrólhttp://www.life.hu/sztarok/20161202-szabo-zsofinak-fajt-hogy-hajdu-peterrel-megszunt-a-kapcsolatuk.htmlSarka Kata és Hajdú Péter házassági válsága a közös barátaikat is érintették. Szabó Zsófival például megszakadt a műsorvezető kapcsolata, ami a jelek szerint nagyon fáj a színésznőnek. Hajdú Péter meghívta Szabó Zsófit műsorába, aki a felvételen könnyek között beszélt megszakadt barátságukról. TV + SztárokOrigoNem tudja elfelejteni egykori párját Noszály Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20161201-noszaly-sandor-nem-heverte-meg-ki-a-valasat-novak-henivel.htmlRégóta nem volt már komoly kapcsolata az egykori Nagy Ő-nek. Még mindig egykori szerelme után vágyakozik... TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs elárulta hol folytatják tovább: a Rádió 1 mellett döntöttekhttp://www.life.hu/sztarok/20161202-sebestyen-balazs-es-csapata-itt-folytatja-varatlan-bejelentes.htmlPénteken 11:30-kor végre kiderült, hol folytatja Magyarország egyik legnépszerűbb reggeli műsora. A korábban megjelent hírek igaznak bizonyultak. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani a sok ajánlat közül Rádió 1-et választották, mivel itt ott folytathatják, ahol abbahagyták. TV + SztárokOrigoÚjra az X-Faktor színpadán a Jaggers zenekarhttp://www.life.hu/sztarok/20161202-a-jaggers-zenekar-ujra-az-x-faktorban.htmlA fiúk videóban jelentették be a nagy hírt a rajongóiknak. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee volt barátnője már lezárta kapcsolatukathttp://www.life.hu/sztarok/20161202-ganxsta-zolee-volt-baratnoje-nem-akar-bekulni.htmlMindenki tanúja lehetett annak, hogy Ganxsta Zolee mennyire kiborult a szakítástól. Sokan aggódtak is a rapperért, ugyanis elég kétségbeejtő üzeneteket írt Facebook-oldalára. Nemrég azt nyilatkozta, várja vissza a barátnőjét, de a lány kijelentette, hogy ő már lezárta a kapcsolatukat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.