Madeleine McCannt emberkereskedők rabolták el?

Forrás: Origo -
News gyerekrablás Madeleine McCann eltűnése
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan 10 éve már, hogy 2007 májusában elrabolták az akkor hároméves Madeleine McCannt, és azóta sem tudják biztosan, ki volt a tettes. Most egy újabb elmélet született a kislány elrablóiról. 

A legfrissebb hírek szerint a Scotland Yard komoly összeget kapott a nyomozás folytatására: szerintük Madeleine McCannt

emberrablók rabolták el hotelszobájából 2007-ben.

Állítólag egy európai, emberkereskedőkből álló banda áll a háttérben, akik fotókat is készítettek a kislányról az eltűnése előtt.

Madeleine McCann Forrás: Origo

A Daily Mail szerint lehet, hogy ez a szál az utolsó igazi nyom a kislány eltűnésének ügyében, hiszen az eset már 9 évvel ezelőtt történt, és eddig is rengetegen dolgoztak a felkutatásán. "Ez az új nyom végre megmagyarázná, miért rabolták el, majd szállították el Madeleine McCannt" - vallotta a The Sunnak egy bennfenntes, aki szerint a nyomozás nem állhat meg, nem adhatják fel a reményt, hogy a kicsi még életben van.

Tavaly a brit kormány nyilvánosságra hozta, hogy az Operation Grange álnéven zajló nyomozás eddig több, mint 10 millió fontba került.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.