Kokaint fogyaszthatott Curtis az autóbalesete előtt

drog kokain Curtis autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Villanyoszlopnak csapódott Curtis autójával ez év január elsején. Szerencsére senki nem sérült meg a balesetben, de rögtön felmerült az ittasság gyanúja. Vér- és vizeletmintát is vettek a zenésztől, most pedig azt állítják, az alkoholon kívül más is volt a szerveztében, pontosabban drog.

Balesetet okozott Curtis, Majka zenésztársa ez év január elsején. Villanyoszlopnak csapódott a zenész, Budakalászon, a Pomázi úton, 17 óra után nyolc perccel és egyből felmerült az ittasság gyanúja. Curtis egy pillanatig sem tagadta, hogy ivott volna előző este, de állítása szerint kipihentnek érezte magát, amikor autóba ült.

Kokaint fogyasztott Curtis a balesete előtt Forrás: Curtis / Facebook

„Nem tudom, mi a szabály, mennyi idő után tisztul ki az ember, mikor szabad újra volán mögé ülni. Ha hibáztam, sajnálom, és vállalom érte a felelősséget. És azért is elnézést kérek, ha valakinek csalódást okoztam.

Azt hittem, kipihentem magam, gondoltam, elmegyek kocsiért, nem tudok mit csinálni.

Hálát adok a sorsnak, hogy nem egy embert gázoltam el. Azt nem tudnám feldolgozni" - nyilatkozta akkor a rapper, akitől vér- és vizeletmintát is vettek a rendőrök. A Bors információi szerint a nyomozást már le is zárták és megállapították, hogy drogot fogyasztott a baleset előtt. „A Szentendrei Járási Ügyészség 2016 novemberében bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat.

A bűnügy vádlottja 2016. január 1-jén Budakalászon a Pomázi úton - kokain fogyasztását követően - közlekedett egy személygépkocsival.

Ezen az útszakaszon lehajtott az útpadkára és egy villanyoszlopnak ütközött. Személyi sérülés a baleset következtében nem történt, ám a villanyoszlop tartóoszlopa eltörött" - közölte a lappal Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Fő-ügyészség szóvivője, megbízott főügyészségi osztályvezető ügyész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.