X-Faktor 2016 család Gáspár Laci énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci könnyekkel küzdött édesapja miatt az X-Faktor élő adásában.

Gáspár Laci nagyon fiatalon veszítette el édesapját, és ezt a veszteséget a mai napig nem tudta feldolgozni; nagyon hiányzik neki szeretett szülője. Nem volt egyszerű életük, mert az idősebb Gáspár 10 évig tartó betegeskedése megviselte az egész családot, ám a férfi mindig igyekezett mosolyt csalni a körülötte lévők arcára.

Az X-Faktor élő adásában több előadótól is olyan dalok csendültek fel, melyek megérintették Lacit, és felszínre hozták a régi emlékeit.

Az X-Faktor zsűritagjai Fotó: Hirling Bálint/Origo

"Ez egy igazi bulizós szám, mégis nagyon elérzékenyültem tőle. Többet jelent nekem ez a dal, mint másoknak. Hosszú évek óta nem hallottam, talán szándékosan kerültem is. Amikor gyerek voltam, az apukám mindig ezt gitározta nekem" - mesélt a Ham Ko Ham zenekar produkciója közben tapasztalt érzelmeiről Laci.

Nem csak Gergely Robi Emanuel című dalának feldolgozása miatt érzékenyült el a zsűritag, Opitz Barbi előadása is megérintette.

"Barbi még szemtelenül fiatal, mégis egy igazi őstehetség, akárhányszor meghallom a hangját, mindig megindít bennem valamit. Amikor ő énekelt, akkor is eszembe jutott a gyerekkorom és az édesapám szenvedései. Bevallom, kicsit olyan, mintha apukám itt lenne körülöttem, amikor Barbi énekel" - vallotta be Laci a Blikknek.

Gáspár Laci hiába sikeres, szüksége lenne apja támogatására Forrás: Facebook/X-Faktor

Elmesélése szerint nehéz volt apa-fiú kapcsolatot kialakítaniuk, hiszen Laci mióta az eszét tudja, apukája már beteg volt. Azt is elárulta, hogy amíg élt, apja mindig támogatta őt a zenei pálya kapcsán, ám a mai napig vannak pillanatok, amikor szüksége lenne rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.