Lecserélték a Maradj talpon! teljes stábját

MTVA -
MTVA Maradj talpon! (vetélkedő) kirúgás műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors pár órával ezelőtt leközölt egy olyan cikket, mely szerint egyetlen forgatási napon sikerült mindenkit kirúgni a műsorból, majd új embereket hozni a helyükre. Az MTVA most cáfolta a dolgot. 

Mint kiderült, a Show and Game helyett augusztus óta az Apropó Média gyártja a műsort. A Blikket most megkereste az MTVA, sőt egy közleményt is küldtek a lapnak. Szerintük a Bors által megjelentetett cikk állításai nem felelnek meg a valóságnak, újságírójuk ugyanis nem is kereste fel a Maradj talpon! készítőit.

Gundel Takács Gábor MTVA

"Az egész stáb cseréjére nem került sor, többen is tovább dolgoznak a műsorban. Van akitől valóban megvált a külsős partner, de például szinte a teljes (a cikkben tévesen említett) kérdésíró-csapat a helyén maradt. A velünk szerződésben álló gyártó elmondása alapján a stábtagok váltása sem puccsszerűen történt, és nem is érint minden munkavállalót, így a következők nem pontosak: "A legutóbbi forgatási napon mindenki repült." (...) „A nagy meglepetés az utolsó forgatási napra ma­radt. Miután rögzítették a december 23-i, az idei esztendőre utolsónak szánt adást, váratlanul megjelentek a gyártó cég új munkatársai."

A Maradj talpon! gyártója arról tájékoztatta az MTVA-t, hogy hetekkel korábban kiértesítette azokat, akikkel nem kívánt 2017-re szerződni. Így mindenki tisztában volt azzal, hogy neki ez lesz az utolsó felvételi napja vagy sem. A gyártó cég munkatársai pedig július óta jelen vannak a felvételeken, nem novemberben "jelentek meg váratlanul". A korábbi gyártó a Show & Game nevű cég volt. Az ő munkatársaikat már nyáron, egyesével megkereste az új gyártó cég, hogy ajánlatot tegyen nekik. Tájékoztatunk benneteket, hogy mielőtt az Apropó Média kft. leszerződött volna a Maradj talpon! gyártására, akkor már egy éve nem a Show & Game gyártotta a műsort, hanem az MTVA, belső gyártásban. Ennek megfelelően a műsor készítői nem a Show & Game munkatársai, hanem szabadúszó műsorkészítők." - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.