Együtt bulizott Palvin Barbi és Britney Spears

Forrás: Northfoto -
Palvin Barbi Britney Spears party születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahol Barbi megjelenik, ott minden száj tátva marad, ez ismét kiderült.

A celebvilág nagy eseményein Barbi szinte mindig részt vesz, így nem meglepő, hogy Britney Spears születésnapján is feltűnt a magyar híresség. Fantasztikus ruhakollekcióban feszített az énekesnő tiszteletére rendezett ünnepségen, valószínűleg többen is sárgultak az irigységtől.

Palvin Barbi ultra szexi volt Forrás: Northfoto

Ám a 23 éves modellt ez egyáltalán nem érdekelte, önfeledten pózolt a kamerák előtt, így ismét szuper képek készültek róla. Nem csoda hát, hogy olyan pasik döglenek utána, mint Lewis Ha­mil­ton.

Kasza Tibi már nem fél a szegénységtől http://www.life.hu/sztarok/20161205-kasza-tibi-most-eloszor-nem-fel-a-szegenysegtol.htmlKasza Tibi sosem titkolta, hogy szegény családból származik. Sokat kellett nélkülözniük, és zenészként továbbra is tartott attól, hogy nem lesz miből megélnie neki és a családjának. Most először van olyan időszak az életében, amikor nem jut eszébe minden nap, hogy újra szegény lesz. TV + Sztárok--Nappal szociológus, este brutális harcos Szalay Bencehttp://www.life.hu/sztarok/20161205-szalay-bence-szociologus-estenkent-pankrator.htmlSzociológusként végzett az a férfi, aki végül a ringben találta meg az igazi valóságát. TV + Sztárok--Dopeman bejelentette visszavonulását, nem rappel többéhttp://www.life.hu/sztarok/20161205-dopeman-bejelentette-visszavonulasast.htmlMinden rajongóját megdöbbentette Dopeman legújabb bejelentése. A rapper Facebook-oldalán osztotta meg rajongóival a hírt, miszerint visszavonul, nem fog többet zenélni. TV + Sztárok--Ő Janet Jackson eltitkolt lányahttp://www.life.hu/sztarok/20161205-megtalaltak-janet-jackson-eltitkolt-lanyat.htmlEgy nyomozó állítja, hogy megtalálta Janet Jackson eltitkolt lányát. TV + Sztárok--VV Mici egy nyuszival osztja meg otthonáthttp://www.life.hu/sztarok/20161205-vv-mici-megmutatta-tarsat-aki-egy-nyuszi.htmlA ValóVilágból kiesett Micitől nem kellett teljesen elbúcsúznia a rajongóknak, hiszen Facebook-oldalán bőven ellátja követőit fotókkal és videókkal. Legutóbb aranyos társát mutatta meg, aki a legjobban hiányzott neki a villaléte alatt. TV + Sztárok--Lecserélték a Maradj talpon! teljes stábját http://www.life.hu/sztarok/20161205-maradj-talpon-uj-emberekkel-keszul-a-musor-kirugas-tortent.htmlA Bors pár órával ezelőtt leközölt egy olyan cikket, mely szerint egyetlen forgatási napon sikerült mindenkit kirúgni a műsorból, majd új embereket hozni a helyükre. Az MTVA most cáfolta a dolgot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.