Sebestyén Balázsékat nem lehetett elnémítani: így folytatják a Rádió 1-en

Fotó: Adrián Zoltán/Origo -
Reggeli Show Rádió 1 Vadon Jani Morning Show Rákóczi Feri Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hét kihagyás után újra köszöntik reggel a hallgatókat Sebestyén Balázsék. Rákóczi Ferivel és Vadon Janival együtt a Rádó 1-nél indítják ezentúl a napot Morning Show helyett a Reggeli Show-val. Balázs szerint hosszú út vezetett eddig a napig, hiába telt el rövid idő, ők öregedtek vagy 10 évet.

A Rádió 1 stúdiójából jelentkezett reggel Sebestyén Balázs Rákóczi Ferivel és Vadon Janival együtt. Nemcsak a hallgatóknak, de a Facebook-rajongóknak is szolgáltattak érdekességeket az első napjukon. Bemutatták a stúdiót, és közben arról is szó esett, milyen rögös út vezetett addig a napig hogy újra mikrofon mögött üljenek.

A trio a Rádió 1 stúdiójából jelentkezett reggel Fotó: Adrián Zoltán/Origo

"Drága hallgatók, hosszú út vezetett idáig. Bár csak két hétnek tűnt, de szerintem

ezalatt a két hét alatt legalább öregedtünk 10 évet"

- kezdte Sebestyén az adást, és megígérte, hogy mindent el fognak mesélni, ami ezalatt történt velük. Facebook-oldalukon élő bejelentkezésben mutatták meg az új és elképesztően modern stúdiót, így abba is betekintést nyerhetett mindenki, hogyan készül ezentúl reggelente a műsor. Megosztották azt is, mit csináltak rádió nélkül, de Balázs elárulta, legalább annyit dolgoztak, mint azelőtt, így aztán nem volt idejük többet pihenni. Minden hallgatójuk határtalanul boldog volt, amiért újra a mikrofon előtt ül a hármas csapat. Folyamatosan SMS-ekkel és Facebook-üzenetekkel bombázták őket, és biztosították a triót arról is, hogy mennyire örülnek a viszonthallásnak.

Ez történt Balázsékkal

A Morning Show idő előtti megszűnését hatalmas botrány övezte. A Class FM által kiadott sajtóközlemény után - melynet Balázs csak hazugságként aposztrofált - már csak egyszer jelentkeztek a műsorral, majd befejezték a pályafutásukat a rádiónál, ami azóta elnémult. Az már csak online érhető el, Balázsék azonban viszonylag hamar megatlálták az új helyüket: december 5-én reggel már a Rádió 1-nél jelentkeztek élőben.
ValóVilág 8: VV Ati esett ki a játékból, Gina magasan nyerte a párbajthttp://www.life.hu/sztarok/20161204-valovilag-8-vv-ati-esett-ki-a-jatekbol-gina-nyerte-a-parbajt.htmlVéget ért a VV-párbaj: Attilának kellett hazamennie, Gina csúnyán elverte a fiút. TV + Sztárok--A fekete mágia miatt maradhatott ép a halott ember bőrehttp://www.life.hu/sztarok/20161204-a-fekete-magia-miatt-maradhatott-ep-a-bor.htmlEgy temető dolgozói egy nagyon különleges dologra bukkantak a Mukdahan temetőben, Thaiföldön: egy halott testén a fekete mágia jeleit és teljesen ép bőrt fedeztek fel. TV + Sztárok--Madeleine McCannt emberkereskedők rabolták el?http://www.life.hu/sztarok/20161204-scotland-yard-szerint-madeleine-mccannt-emberkereskedok-raboltak-el.htmlLassan 10 éve már, hogy 2007 májusában elrabolták az akkor hároméves Madeleine McCannt, és azóta sem tudják biztosan, ki volt a tettes. Most egy újabb elmélet született a kislány elrablóiról. TV + SztárokOrigoKülönös ajándékot kért karácsonyra Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20161204-kulonos-ajandekot-kert-vajna-timi-karacsonyra-egy-oriasi-rozsaszin-csikohalat.htmlÚgy látszik, Vajna Timi nem komolyodik meg, lelke mélyén mindig egy rózsaszín plüssállatokért rajongó kislány marad.TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoCristiano Ronaldo is érintett lehet az újabb adócsalási botránybanhttp://www.life.hu/sztarok/20161204-cristiano-ronaldo-is-erintett-lehet-az-ujabb-adoelkerulesi-botranyban.htmlTöbbek között Cristiano Ronaldo és José Mourinho is érintett lehet a legújabb adóelkerülési botrányban, amelynek megszellőztetői világszerte ismert labdarúgók és edzők nevét hozták nyilvánosságra.TV + Sztárok--Tragikus hirtelenséggel halt meg VV Gina édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20161203-vv-gina-edesanyja-leukemiaban-halt-meg.htmlAz eddig sem volt titok, hogy szörnyű tragédia után költözött be a ValóVilág-villába Gina. Anyukája haláláról azonban csak szűkszavúan beszélt, de édesapja elmondta, feleségének utolsó kívánsága volt, hogy lányuk a gyász miatt ne hagyja ki a valóságshow-t. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.