Shannen Doherty, a Bűbájos boszorkák sztárja megható üzenettel köszöntötte anyukáját

Shannen Doherty anya rák Bűbájos boszorkák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanyja születésnapja alkalmából Shannen Doherty köszönetet mondott a nőnek, akitől rengeteg dolgot megtanult az életről. A többi között ezeknek köszönhetően viseli méltósággal borzasztóan súlyos betegségét a Bűbájos boszorkák sztárja.

A rák ellen küzd Shannen Doherty, és nem csinál titkot abból, milyen megpróbáltatásokkal jár a betegség. Hónapok óta vívja ádáz küzdelmét, amiről folyamatosan tájékoztatja rajongóit őszintébbnél őszintébb posztokban Facebook-oldalán.

Shannen Doherty, a rákbeteg sztár köszönetet mondott édesanyjának Forrás: Instagram/Shannen Doherty

A Bűbájos boszorkák sztárjának áttétes rákja van, de ennek ellenére életének minden pillanatát próbálja kiélvezni, és közben nem feledkezik meg azokról az emberekről sem, akik mindig mellette állnak.

Shannen Doherty hónapok óta küzd az áttétes rákkal Forrás: Valerie Macon / AFP

Ilyen személy a színésznő édesanyja, aki a napokban ünnepelte születésnapját. Shannen Doherty természetesen őt köszöntötte legutóbb Facebook-oldalán, mélyen megható és őszinte sorokkal. "Boldog születésnapot az én gyönyörű anyukámnak, aki sokat tanított nekem az erőről, a méltóságról és a kegyelemről. Szeretlek anya!" - írta a sorozatsztár Facebook-oldalára, egy fotó kíséretében.

Sebestyén Balázsékat nem lehetett elnémítani: így folytatják a Rádió 1-enhttp://www.life.hu/sztarok/20161205-sebestyen-balazsek-ket-het-utan-a-radio-1nel-inditjak-a-reggelt.htmlKét hét kihagyás után újra köszöntik reggel a hallgatókat Sebestyén Balázsék. Rákóczi Ferivel és Vadon Janival együtt a Rádó 1-nél indítják ezentúl a napot Morning Show helyett a Reggeli Show-val. Balázs szerint hosszú út vezetett eddig a napig, hiába telt el rövid idő, ők öregedtek vagy 10 évet. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoA fekete mágia miatt maradhatott ép a halott ember bőrehttp://www.life.hu/sztarok/20161204-a-fekete-magia-miatt-maradhatott-ep-a-bor.htmlEgy temető dolgozói egy nagyon különleges dologra bukkantak a Mukdahan temetőben, Thaiföldön: egy halott testén a fekete mágia jeleit és teljesen ép bőrt fedeztek fel. TV + Sztárok--Madeleine McCannt emberkereskedők rabolták el?http://www.life.hu/sztarok/20161204-scotland-yard-szerint-madeleine-mccannt-emberkereskedok-raboltak-el.htmlLassan 10 éve már, hogy 2007 májusában elrabolták az akkor hároméves Madeleine McCannt, és azóta sem tudják biztosan, ki volt a tettes. Most egy újabb elmélet született a kislány elrablóiról. TV + SztárokOrigoValóVilág 8: VV Ati esett ki a játékból, Gina magasan nyerte a párbajthttp://www.life.hu/sztarok/20161204-valovilag-8-vv-ati-esett-ki-a-jatekbol-gina-nyerte-a-parbajt.htmlVéget ért a VV-párbaj: Attilának kellett hazamennie, Gina csúnyán elverte a fiút. TV + Sztárok--Különös ajándékot kért karácsonyra Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20161204-kulonos-ajandekot-kert-vajna-timi-karacsonyra-egy-oriasi-rozsaszin-csikohalat.htmlÚgy látszik, Vajna Timi nem komolyodik meg, lelke mélyén mindig egy rózsaszín plüssállatokért rajongó kislány marad.TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoCristiano Ronaldo is érintett lehet az újabb adócsalási botránybanhttp://www.life.hu/sztarok/20161204-cristiano-ronaldo-is-erintett-lehet-az-ujabb-adoelkerulesi-botranyban.htmlTöbbek között Cristiano Ronaldo és José Mourinho is érintett lehet a legújabb adóelkerülési botrányban, amelynek megszellőztetői világszerte ismert labdarúgók és edzők nevét hozták nyilvánosságra.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.