Majka és Dundika kisfia vezényszóra alszik el

Fotó: Polyák Attila/Origo -
család Dundika Majka gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is gondolnánk, hogy egy ilyen pici baba már képes szófogadóan viselkedni, pedig így van.

Dundika két gyermekes anyukaként már sokkal rutinosabb, mint a kezdetek kezdetén. Második csemetéjüket, Olivért teljes magabiztossággal neveli, ami meg is látszik a kisfiún, hiszen amit az édesanyja mond, az kőbe vésett szabály.

Dundika már rutinosan neveli a gyerekeket Fotó: Polyák Attila/Origo

A fiú még csak kisbaba, ám ennek ellenére elképesztően szófogadó, és nem mellesleg iszonyatosan cuki is egyben. Hajni egy videót posztolt az Instagram oldalán, ahol tökéletesen látszik, hogy amint a mama tapsol, és azt mondja "tente!", a kis Olivér már azonnal úgy is tesz, mintha mély álomba zuhant volna. Máskor is volt szerencsénk a család életébe betekintést nyerni, nemrég egy olyan kép került fel a sztáranyuka oldalára, amelyen Majkával kettesben cukiskodnak.

Fésűs Nelly szerelme elárulta, nem hisz a monogámiábanhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-fesus-nelly-tarsa-vajto-lajos-nem-hisz-a-monogamiaban.htmlNem először derül ki, hogy Fésűs Nelly és párja nem értenek egyet a hűség kérdésében. Vajtó Lajos kifejtette, ő nem hisz a monogámiában, a színésznő azonban biztos abban, hogy társa nem hagyná el egyetlen nőért sem. TV + SztárokOrigoLess be Sarka Kata új otthonába http://www.life.hu/sztarok/20161206-sarka-kata-gyermekei-tobb-ajandekot-is-kaptak-nezd-meg-az-uj-otthonukat.htmlA csinos műsorvezető megmutatta a követőinek, mit kaptak a gyermekei a Mikulástól. Persze, ajándék bőven volt a kiscsizmákban. TV + SztárokOrigoGeszti Péter kiélte jótékonykodás iránti vágyaithttp://www.life.hu/sztarok/20161206-geszti-peter-egy-alapitvanyt-kepviselt.htmlKözelednek az ünnepek ilyenkor még többen gondolnak azokra, akik valamiért hátrányosabb helyzetben vannak. Geszti Péterben mindig megvolt az igény arra, hogy jótékonykodjon, az erre irányuló vágyait pedig egy nagy rendezvényen ki is élhette. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÚj műsorvezetőtársat kaptak Bochkor Gáborék Bella Gabi helyetthttp://www.life.hu/sztarok/20161206-bochkor-gabor-a-music-fm-reggeli-csapata-uj-taggal-bovult-kiss-marti.htmlBella Gabriella helyett Kiss Márti ült be a reggeli műsorba. Még kérdéses, hogy a fiatal műsorvezető mennyire tűri majd a beszólogatásokat. TV + SztárokOrigoRadics Gigi elárulta, jól megvannak szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-radics-gigi-es-parja-jol-megvannak.htmlAzt már régóta tudjuk, hogy Radics Gigi párkapcsolatban él, ráadásul párja is szintén zenész. A fiatal énekesnő ritkán beszél szerelméről, most viszont elárulta, hol tart a kapcsolatuk.. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoA nyílt utcán támadták meg Pauley Perrette színésznőthttp://www.life.hu/sztarok/20161205-megtamadtak-pauley-perrette-szinesznot.htmlTavaly novemberben támadták meg a nyílt utcán az NCIS sztárját, Pauley Perrette színésznőt, akinek egy évébe telt, mire kiheverte a történteket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.