Adele sosem volt szerencsés a párkapcsolataiban

Forrás: AFP/Valerie Macon -
szerelem megcsalás Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű énekesnőt számtalanszor bántották meg, sokszor nézett farkasszemet a hűtlenség ördögével.

Adele fiatal kora ellenére olyan érdekes életutat járt be, hogy máris könyv született róla Sean Smith közreműködésével. A múlt hónapban megjelent írás sokat elárul a fiatal sztár múltjáról, ahogy arról is, hogy miképp került kapcsolatba a zenével.

A sikeres énekesnő nem volt szerencsés a párválasztásban Forrás: AFP/Valerie Macon

Édesanyja, Penny, minden este énekszóval és gitárral altatta a kislányt, amely annyira megihlette a kicsit, hogy 3 éves korában már maga is musical előadásokra és koncertekre járt a mamájával. Mivel fiatalon ismerkedett meg a zenével, ezért már kicsi korától kezdve kötődik hozzá.

Maximalista gyerek volt, aki az iskolában is inkább keményen tanult a folyamatos szórakozás helyett, mert szeretett volna a legjobb lenni abban, amit csinál. A fiúkkal való ismerkedést is kerülte, nem véletlenül: első fiúja már a kapcsolatuk hajnalán félre kacsintott, Adele szeme láttára csókolózott egy másik lánnyal.

Második kapcsolata is hasonlóan végződött, akkor egy bárban érte a mellbevágó hír, melynek következtében

részegen megpofozta a csalfa férfit.

Mióta megismerkedett gyermeke apjával, azóta az élete a helyére került Forrás: NORTHFOTO/Safeconcerts / Barcroft Media/Safeconcerts / Barcroft Images

Ezek az események azonban arra inspirálták, hogy fájdalmát dalokban mondja el, így született a Someone Like You című slágere is, melyet akkor alkotott, mikor exe eljegyzett egy másik nőt.

Azóta szerencsére a többszörösen elismert előadó is megtalálta a boldogságot Simon Konecki oldalán, és már közös gyermekük is van, Angelo.

Tilla szerint a műsorvezetés inkább a fiataloknak valóhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-tilla-szerint-a-musorvezetes-a-fiataloknak-valo.htmlA műsorvezetőt a koráról faggatták, és kiderült, hogy nem viseli túl jól ezt a témát. Elárulta, szerinte az általa végzett műsorvezetés is inkább a fiataloknak való, bár ő szereti csinálni. TV + Sztárok--Megalázták Jennifer Anistonthttp://www.life.hu/sztarok/20161206-kiskoraban-megalaztak-jennifer-anistont.htmlHamarosan mozikba kerül a színésznő új, Hivatali Karácsony című filmje, aminek kapcsán Jennifer Aniston egy régi történetet osztott meg az Entertainment magazinnal. TV + Sztárok--Majka és Dundika kisfia vezényszóra alszik elhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-a-kis-oliver-nem-csak-aranyos-hanem-okos-is.htmlNem is gondolnánk, hogy egy ilyen pici baba már képes szófogadóan viselkedni, pedig így van. TV + Sztárok--Ezért nem karácsonyozhat együtt Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20161206-meghan-markle-nem-ulhet-a-kiralyi-csalad-asztalahoz-karacsonykor-harry-herceg.htmlHiába a nagy szerelem, a párnak mégis külön kell tölteni az ünnepeket. Ennek oka, hogy Erzsébet királynő nem hajlandó megszegni a királyi család szokásait. TV + SztárokNorthfotoFésűs Nelly szerelme elárulta, nem hisz a monogámiábanhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-fesus-nelly-tarsa-vajto-lajos-nem-hisz-a-monogamiaban.htmlNem először derül ki, hogy Fésűs Nelly és párja nem értenek egyet a hűség kérdésében. Vajtó Lajos kifejtette, ő nem hisz a monogámiában, a színésznő azonban biztos abban, hogy társa nem hagyná el egyetlen nőért sem. TV + SztárokOrigoGeszti Péter kiélte jótékonykodás iránti vágyaithttp://www.life.hu/sztarok/20161206-geszti-peter-egy-alapitvanyt-kepviselt.htmlKözelednek az ünnepek ilyenkor még többen gondolnak azokra, akik valamiért hátrányosabb helyzetben vannak. Geszti Péterben mindig megvolt az igény arra, hogy jótékonykodjon, az erre irányuló vágyait pedig egy nagy rendezvényen ki is élhette. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.