Gálvölgyi János elárulta, miért nem szerepelt filmekben

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
Gálvölgyi János film mozi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gálvögyi János remek színész és humorista, ennek ellenére soha nem szerepelt filmekben. Elárulta, miért alakult úgy az élete, hogy nem jelent meg a vásznon. Nem hívták nagy szerepekre, de benne nincsen sértettség.

A 68 éves színész remekel a színpadon, mindegy hogy drámai, vagy humoros szerepet osztanak rá. Annak ellenére, hogy az emberek nagy tréfamesternek ismerhetik, a magánéletben nem szokott viccelődni, ahogy a színpadi játékát is mindig komolyan veszi.

Gálvölgyi János vallomása ezért nem szereplt mozifilmekben Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

"Én borzasztó kedves ember vagyok, de a színpadon nem: olyan értelemben, hogy nem tűröm meg, hogy körülöttem fegyelmezetlenség legyen" - árulta el Gálvölgyi János Lovász Lászlónak. A színművész arról is beszélt, miért nem láthatták olyan gyakran az emberek mozifilmekben.

"A televízió miatt nem voltam. Megmondták nekem, hogy én nagyon ismert vagyok.

Azt meg egyébként Szabó István árulta el, hogy vannak arcok, akiket nem szeret a kamera. Ő mondta, hogy ha megnézed, a világ egyik legnagyobb színészét, Laurence Olivier-t nem szerette a kamera. Ő nem lett sikeres filmszínész. Túl a színészi képességeimen, föltehetőleg én is ilyen vagyok. Van ilyen"- mondta Gálvölgyi János, de hozzátette: egyáltalán nincs benne sértettség.

Pécsi Ildikó meggyőzné az embereket arról, ő nem gonosz nagymamahttp://www.life.hu/sztarok/20161206-pecsi-ildiko-nem-gonosz-nagymama.htmlPécsi Ildikó és egykori menye, Pártos Csilla között hosszú ideje tart a csatározás, és még mindig nem zárult le. A színművésznő reméli, egyszer elmesélheti, hogyan fajult idáig a kapcsolatuk, és kiderülhet, ő nem egy gonosz nagymama. TV + Sztárok--Debreczeni Zita készül az esküvőjére: Árulkodó fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-debreczeni-zita-keszul-az-alom-eskuvore.htmlDebreczeni Zita közösségi oldalán láthatunk egy képet, amely arra utal, hogy a szépség bizony már lázasan készül a nagy napra. TV + Sztárok--Adele sosem volt szerencsés a párkapcsolataibanhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-adele-sokszor-atelte-a-megcsalt-no-szerepet.htmlA világhírű énekesnőt számtalanszor bántották meg, sokszor nézett farkasszemet a hűtlenség ördögével. TV + Sztárok--Tilla szerint a műsorvezetés inkább a fiataloknak valóhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-tilla-szerint-a-musorvezetes-a-fiataloknak-valo.htmlA műsorvezetőt a koráról faggatták, és kiderült, hogy nem viseli túl jól ezt a témát. Elárulta, szerinte az általa végzett műsorvezetés is inkább a fiataloknak való, bár ő szereti csinálni. TV + Sztárok--Megalázták Jennifer Anistonthttp://www.life.hu/sztarok/20161206-kiskoraban-megalaztak-jennifer-anistont.htmlHamarosan mozikba kerül a színésznő új, Hivatali Karácsony című filmje, aminek kapcsán Jennifer Aniston egy régi történetet osztott meg az Entertainment magazinnal. TV + Sztárok--Majka és Dundika kisfia vezényszóra alszik elhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-a-kis-oliver-nem-csak-aranyos-hanem-okos-is.htmlNem is gondolnánk, hogy egy ilyen pici baba már képes szófogadóan viselkedni, pedig így van. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.