Geszti Péter kiélte jótékonykodás iránti vágyait

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
jótékonyság alapítvány Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közelednek az ünnepek ilyenkor még többen gondolnak azokra, akik valamiért hátrányosabb helyzetben vannak. Geszti Péterben mindig megvolt az igény arra, hogy jótékonykodjon, az erre irányuló vágyait pedig egy nagy rendezvényen ki is élhette.

A civil társadalom erősségének fontosságára hívta fel a figyelmet Geszti Péter, aki tettekkel is támogatja az embereket. Most épp egy rendezvényen élte ki a jótékonyság iránti vágyait, egy szervezet képviseletében.

Geszti Péter jótékonykodott Fotó: Szabó Gábor - Origo

A dalszövegíró a Life.hu nagyszájú riporterének elárulta, nagyon fontosnak tartja az összetartozást, szolidaritást, hűséget és önazonosságot, ezeket pedig főként a civil társadalom tagjai tudják megmutatni. Az ismert emberek, a társadalmat támogató szervezeteknek tudnak segíteni, kiállnak azok mellett az alapítványok mellett, amelyek emberhez méltó életet próbálnak teremteni a rászorulóknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.