Válságban Joshi Bharat házassága

Forrás: www.polyakattila.hu/Polyak Attila -
házasság Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pletykák szerint komoly gondok vannak Joshi Bharat és Csilla 26 éve tartó házasságával. A műsorvezető már a jegygyűrűjét sem hordja és el is költözhetett otthonról. 

Úgy tudni, a problémák, nyolc éve kezdődtek, de idén mélyült el igazán a magánéleti válság: Joshi január óta nem hordja a jegygyűrűjét, és már más az állandó lakcíme, mint ahol a feleségével élt. Erről korábban úgy nyilatjozott, azért nem hordja a gyűrűt, mert kihízta, és azért lett más a lakcíme, hogy ne találjanak rá illetéktelenek.

Joshi Bharat házassága válságba került Forrás: www.polyakattila.hu/Polyak Attila

A Bors Csilla Facebook-bejegyzésére lett figyelmes: "A férjem 8 éve szingli, én mától! Drukkoljatok nekem!" – írta közösségi oldalán Csilla, majd pár óra múlva törölte is.

"Minden házasságban vannak problémák, de meg fogjuk beszélni őket" - reagált a lap kérdésére Joshi, és hozzátette nem nyilvánosság előtt szeretné megoldani házassági gondjait.

Fejes Szandi esett ki az X-Faktorból - Ez volt a negyedik párbaja http://www.life.hu/sztarok/20161203-fejes-szandi-esett-ki-az-x-faktorbol-gorbunov-dmitrij-ellen.htmlAz X-Faktor szombati ötödik élő show-jában a közönség úgy döntött, Gorbunov Dmitrij és Fejes Szandi párbajozzon. A lány negyedszer került ebbe a szituációba, most távoznia kellett. TV + Sztárok--Négyéves kapcsolatból lépett ki Gorbunov Dmitrij http://www.life.hu/sztarok/20161203-gorbunov-dmitrij-xfaktoros-negy-ev-utan-szakitott.htmlGorbunov Dmitrij azt állítja, kedvese nem tudta elfogadni őt olyannak, amilyen, ezért szakított. Hozzátette, egyelőre nem is tervez párkapcsolatot, a zene teljesen leköti minden energiáját és idejét. TV + Sztárok--Tragikus hirtelenséggel halt meg VV Gina édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20161203-vv-gina-edesanyja-leukemiaban-halt-meg.htmlAz eddig sem volt titok, hogy szörnyű tragédia után költözött be a ValóVilág-villába Gina. Anyukája haláláról azonban csak szűkszavúan beszélt, de édesapja elmondta, feleségének utolsó kívánsága volt, hogy lányuk a gyász miatt ne hagyja ki a valóságshow-t. TV + SztárokOrigoHatalmas, de formás fenekével hódít az orosz modell http://www.life.hu/sztarok/20161203-anastasiya-kvitko-modellt-rengetegen-kovetik-az-instagramon.htmlA 21 éves Anastasiya Kvitkót milliók követik az Instagramon. Ez is azt bizonyítja, hogy nemcsak a csontsovány lányokat kedvelik a férfiak. Igaz, Az orosz lányon egyáltalán nincs súlyfelesleg, csak a feneke jóval kerekebb az átlagnál. TV + Sztárok--Ittasan ült be a BeleValóba VV Mici? http://www.life.hu/sztarok/20161203-vv-mici-a-belevaloba-ittasan-ult-be.htmlVV Mici volt a vendége a péntek esti BeleValónak. A szexőrült lány elmondta, hiányolja Krisztiánt magából maga mellől, ám fura viselkedéséből azt gyanítjuk, megtalálta a módját fájdalmai enyhítésének. Ha pedig ez így van, Kárszeg tutira nem tervez hosszú távon vele. TV + SztárokOrigoFejes Szandi esett ki az X-Faktorból - Ez volt a negyedik párbaja http://www.life.hu/sztarok/20161203-fejes-szandi-esett-ki-az-x-faktorbol-gorbunov-dmitrij-ellen.htmlAz X-Faktor szombati ötödik élő show-jában a közönség úgy döntött, Gorbunov Dmitrij és Fejes Szandi párbajozzon. A lány negyedszer került ebbe a szituációba, most távoznia kellett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.