Pécsi Ildikó meggyőzné az embereket arról, ő nem gonosz nagymama

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
nagymama Pécsi Ildikó Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó és egykori menye, Pártos Csilla között hosszú ideje tart a csatározás, és még mindig nem zárult le. A színművésznő reméli, egyszer elmesélheti, hogyan fajult idáig a kapcsolatuk, és kiderülhet, ő nem egy gonosz nagymama.

Tovább folytatódik Pécsi Ildikó és Pártos Csilla csatája. Régóta tart a harc köztük, több fronton is. A lakáskiürítési per lezajlott, de csak első fokon született ítélet. Aszerint Pártos Csillának el kell hagynia a budai ingatlant, de mivel fellebbeztek az ítélet ellen, még továbbra is ott lakhatnak gyermekével. Pécsi Ildikó már nem tekinti unokájának a fiút, de reméli egyszer elmesélheti, ő nem egy gonosz nagymama.

Pécsi Ildikó: "Nem vagyok én gonosz nagymama" Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Borzalmas lelkiállapotban vagyunk. De amíg nem lesz vége ennek az egésznek, addig nem szeretném elmondani a részleteket, hogy miért fajult idáig a mi kapcsolatunk.

Ki tudja, megélem-e még, hogy elmeséljem, nem vagyok én „gonosz nagymama",

amit azok képzelnek rólam, akik nem ismerik ennek az egész családi drámának a hátterét. Pedig igazából nagymama sem vagyok, mert jó ideje már nincs unokám...." - mondta a Blikknek Pécsi Ildikó. Védőügyvédje pedig arról beszélt a lapnak, holt tartanak most a lakáskiürítési ügyben. "Első fokon a bíróság igazat adott a Kossuth-díjas színésznőnek, így exmenyének el kellett volna hagynia a budai ingatlant 15 napon belül. De mivel

Pártos Csilla ügyvédje fellebbezett, nem kell kiköltözniük a jogerős ítéletig. Azóta pedig nem tűztek ki újabb időpontot

a tárgyalásra. Az idő Pártosnak kedvez, aki még mindig élvezheti az ingatlant, de a színésznő nem állt el a keresettől. Továbbra is azt szeretne, ha birtokba vehetné ezt a budai lakást, tehát előbb-utóbb Csillának mennie kell. Idén már nem lesz fejlemény az ügyben, így a karácsonyt még biztosan ebben a rózsadombi lakásban töltheti" - mondta Dr. Bilkei Gorzó Dávid.

Pártos Csilla büntetőfeljelentést fontolgat! Pécsi Ildikó fia akár börtönbe is kerülhet

Nem fog egyhamar lezárulni Pártos Csilla és volt férjének, Pécsi Ildikó fiának kálváriája. A válást már kimondták, de rengeteg lezáratlan ügy van még előttük. Lehet, hogy Pártos Csillának ki kell költöznie a budai ingatlanból, közben a gyerektartás körül is megy a vita. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Debreczeni Zita készül az esküvőjére: Árulkodó fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-debreczeni-zita-keszul-az-alom-eskuvore.htmlDebreczeni Zita közösségi oldalán láthatunk egy képet, amely arra utal, hogy a szépség bizony már lázasan készül a nagy napra. TV + Sztárok--Adele sosem volt szerencsés a párkapcsolataibanhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-adele-sokszor-atelte-a-megcsalt-no-szerepet.htmlA világhírű énekesnőt számtalanszor bántották meg, sokszor nézett farkasszemet a hűtlenség ördögével. TV + Sztárok--Tilla szerint a műsorvezetés inkább a fiataloknak valóhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-tilla-szerint-a-musorvezetes-a-fiataloknak-valo.htmlA műsorvezetőt a koráról faggatták, és kiderült, hogy nem viseli túl jól ezt a témát. Elárulta, szerinte az általa végzett műsorvezetés is inkább a fiataloknak való, bár ő szereti csinálni. TV + Sztárok--Megalázták Jennifer Anistonthttp://www.life.hu/sztarok/20161206-kiskoraban-megalaztak-jennifer-anistont.htmlHamarosan mozikba kerül a színésznő új, Hivatali Karácsony című filmje, aminek kapcsán Jennifer Aniston egy régi történetet osztott meg az Entertainment magazinnal. TV + Sztárok--Majka és Dundika kisfia vezényszóra alszik elhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-a-kis-oliver-nem-csak-aranyos-hanem-okos-is.htmlNem is gondolnánk, hogy egy ilyen pici baba már képes szófogadóan viselkedni, pedig így van. TV + Sztárok--Ezért nem karácsonyozhat együtt Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20161206-meghan-markle-nem-ulhet-a-kiralyi-csalad-asztalahoz-karacsonykor-harry-herceg.htmlHiába a nagy szerelem, a párnak mégis külön kell tölteni az ünnepeket. Ennek oka, hogy Erzsébet királynő nem hajlandó megszegni a királyi család szokásait. TV + SztárokNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.