Tilla szerint a műsorvezetés inkább a fiataloknak való

Forrás: Marton Szilvia -
fiatalok kor Tilla műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőt a koráról faggatták, és kiderült, hogy nem viseli túl jól ezt a témát. Elárulta, szerinte az általa végzett műsorvezetés is inkább a fiataloknak való, bár ő szereti csinálni.

Nyílt és közvetlen személynek ismerhetjük Tillát, de van olyan téma, ami nála is kiveri a biztosítékot. Szinte bármiről lehet beszélni vele, kivéve a koráról. Joshi Bharat műsorában vallotta be Tilla, hogy borzalmasan rosszul viseli az idő múlását annak ellenére, hogy mindenki szerint jól tartja magát.

Tilla szerint a műsorvezetés fiataloknak való Forrás: Marton Szilvia

"Én nagyon nem szeretem ezt a témát. 45 éves vagyok. Nem baj, de valamiért nem szeretem" - vallotta be a műsorvezető. Hozzátette, sokan nem értik, mi a problémája, hiszen nagyon jól tartja magát. "Én nem tudom, én ezzel nagyjából 35 éves koromtól küzdök. Nekem a 40 sem tetszett, én ezt az egészet nem szeretem. Szerintem 35 éves korig jobb az emberek viszonya a korral" - mondta Tilla, aki hozzátette, addig minden értelemben gazdagodik az ember, de úgy véli 45 évesnek lenni nem jó. "Filmrendezőként 45 évesnek lenni, az semmi, műsorvezetőként viszont...

Szerintem a műsorvezetés olyan kicsit, mint a rock and roll műfaj: igenis a fiatalok bájosabbak, aranyosabbak és lendületesebbek.

Nekik való. Jobban nekik való. Az, amit én csinálok, a nagyszínpad az egyre furább. Elvonszolhatom magam persze a végtelenségig" - fejtette ki Tilla, aki azért hozzátette, hogy ettől még nagyon szereti a műsorvezetést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.