Betiltotta a vodkafogyasztást Paris Hilton

Forrás: AFP/Valerie Macon -
dj Paris Hilton vodka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután Paris pórul járt a vodkával, drasztikus döntést hozott.

A Hilton lány fellépésein nem lehet vodkát fogyasztani. A Dj-ként tevékenykedő fiatal nő azért hozta ezt a szélsőséges döntést, mert a legutóbbi, Miamiban rendezett fellépése során egy pohár vodka ömlött a híresség keverőpultjára.

Paris Hilton bulijain nem lehet már vodkát fogyasztani Forrás: AFP/Valerie Macon

Szerencsére semmilyen maradandó kár nem keletkezett a méregdrága hangfelszerelésen, de a technikusoknak így is meggyűlt a bajuk a probléma elhárításával. Eközben Paris nem volt a helyzet magaslatán, csak türelmetlenül szitkozódott, míg a körülötte lévők dolgoztak az ügyön. – tudta meg a TMZ.

„Indítsátok már újra! Nincs többé vodkázás a pultom körül! Ezt most jól elcsesztétek nekem!" – és még több ehhez hasonló mondattal kommentelte az eseményeket.

Tilla szerint a műsorvezetés inkább a fiataloknak valóhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-tilla-szerint-a-musorvezetes-a-fiataloknak-valo.htmlA műsorvezetőt a koráról faggatták, és kiderült, hogy nem viseli túl jól ezt a témát. Elárulta, szerinte az általa végzett műsorvezetés is inkább a fiataloknak való, bár ő szereti csinálni. TV + Sztárok--Megalázták Jennifer Anistonthttp://www.life.hu/sztarok/20161206-kiskoraban-megalaztak-jennifer-anistont.htmlHamarosan mozikba kerül a színésznő új, Hivatali Karácsony című filmje, aminek kapcsán Jennifer Aniston egy régi történetet osztott meg az Entertainment magazinnal. TV + Sztárok--Majka és Dundika kisfia vezényszóra alszik elhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-a-kis-oliver-nem-csak-aranyos-hanem-okos-is.htmlNem is gondolnánk, hogy egy ilyen pici baba már képes szófogadóan viselkedni, pedig így van. TV + Sztárok--Ezért nem karácsonyozhat együtt Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20161206-meghan-markle-nem-ulhet-a-kiralyi-csalad-asztalahoz-karacsonykor-harry-herceg.htmlHiába a nagy szerelem, a párnak mégis külön kell tölteni az ünnepeket. Ennek oka, hogy Erzsébet királynő nem hajlandó megszegni a királyi család szokásait. TV + SztárokNorthfotoFésűs Nelly szerelme elárulta, nem hisz a monogámiábanhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-fesus-nelly-tarsa-vajto-lajos-nem-hisz-a-monogamiaban.htmlNem először derül ki, hogy Fésűs Nelly és párja nem értenek egyet a hűség kérdésében. Vajtó Lajos kifejtette, ő nem hisz a monogámiában, a színésznő azonban biztos abban, hogy társa nem hagyná el egyetlen nőért sem. TV + SztárokOrigoLess be Sarka Kata új otthonába http://www.life.hu/sztarok/20161206-sarka-kata-gyermekei-tobb-ajandekot-is-kaptak-nezd-meg-az-uj-otthonukat.htmlA csinos műsorvezető megmutatta a követőinek, mit kaptak a gyermekei a Mikulástól. Persze, ajándék bőven volt a kiscsizmákban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.