Kiszel Tünde elárulta, miért ment tönkre házassága 1 év után

házasság Kiszel Tünde válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizony, Kiszel Tünde házas is volt, ám nem sokáig: mindössze egy évig élt férjes asszonyként, de azt eddig senki nem tudhatta, miért ment tönkre a kapcsolatuk. A naptárdíva most elárulta, mi vezetett a váláshoz!

Nagyon fiatalon házasodott meg Kiszel Tünde, kapcsolatuk férjével nem is lett tartós. Mindössze 1 évig éltek ebben a kötelékben, aztán hirtelen véget ér a románcuk. A naptárdíva eddig nem beszélt arról, hogy miért váltak el egymástól.

Kiszel Tünde elárulta, egyszer házas is volt Fotó: Life.hu

Kiderült, hogy Tünde mindössze 22 éves volt, amikor párja megkérte a kezét, akivel össze is házasodtak. Annak ellenére, hogy nem lett szép a befejezés, máig jó emlékeket őriz arról a napról.

"Nagyon nagy szerelem volt, nagyon fiatalok voltunk.

22 éves voltam, amikor összeházasodtunk és nagyon romantikus esküvőnk volt" - mesélte Tünde a Mokkában. Azt is elmondta, hogyan ismerkedtek össze egykori férjével, Fonyódi Lászlóval.

"A megismerkedésünk nagyon érdekes, nem szokványos és nem rendhagyó történet,

mert egy templomban ismerkedtünk meg a mise után. Voltak ott fiatalok, mivel ez egy beatmise volt, és ő odajött hozzám, így kezdtünk beszélgetni" - mondta a naptárdíva, aki szerint azért lett vége a kapcsolatuknak, mert nagyon fiatalok voltak. "Én még éretlen voltam" - zárta le életének ezt a történetét Tünde, aki idén is kiadta szokásos naptárát.

Kiszel Tünde esküvői fotója Forrás: TV2/Mokka
Sebestyén Balázs nem engedi metróra szállni a gyermekeit http://www.life.hu/sztarok/20161207-sebestyen-balazs-gondos-apuka-nem-szallhatnak-metrora-a-gyerekei.htmlA népszerű műsorvezető nem ment el szó nélkül a napokban történt metróbaleset mellett. Az édesapa ennek hatására eldöntötte, hogy gyermekei nem szállhatnak fel a földalatti vasútra. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMel C és Mel B is meztelenkedikhttp://www.life.hu/sztarok/20161207-mel-b-es-mel-c-meztelenkednek.htmlHogy, hogy nem, szinte pár óra leforgása alatt Mel B és Mel C is úgy döntöttek, pucérkodnak kicsit képmegosztó oldalukon. Mutatjuk is, kinek hogy sikerült a dolog! TV + SztárokOrigoVV Evelin teherbe esett Somától?http://www.life.hu/sztarok/20161207-vv-evelin-terhes-lett-somatol.htmlVV Soma sok pikáns éjszakát töltött el VV Evelinnel, amíg a lány ki nem esett. A játék már az utolsó heténél tart, így egy vendég érkezett a villába, méghozzá Soma egyik barátja: Pumped Gabo. A fiú egy hírrel érkezett, méghozzá azzal, hogy Evelin terhes. TV + SztárokOrigoSarka Kata nyilvánosan bevallotta: Nem bízik az emberekbenhttp://www.life.hu/sztarok/20161207-hitet-vesztette-az-emberekben-sarka-kata.htmlSarka Kata közösségi oldalán tett közzé egy viszonylag hosszú posztot, melyben az emberi kapcsolatok minőségéről ír. TV + Sztárok--Új otthont keres Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20161206-talan-elhagyja-amerikat-angelina-jolie.htmlA hét elején robbant a celebbomba: Angelina Jolie elhagyja Amerikát. Ám még mielőtt bárki beleélné magát abba, hogy a közelbe költözik a világsztár, Angelina elmondta, mi is az igazság ezzel kapcsolatban. TV + Sztárok--Rajongó segítségét kérte Liptai Caludia - Pankának gyűjtött szavazatokathttp://www.life.hu/sztarok/20161207-rajongo-segitseget-kerte-liptai-caludia-pankara-gyujtott-szavazatokat.htmlKiakadtak Claudia rajongói. A népszerű műsorvezető a Facebookon buzdította szavazásra követőit, hpgy Panka lánya nyerje meg a DigiSporton a Nap Hőse vetélkedőt. A sorozatban fiatal sportolókat mutatnak be. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.