VV Evelin teherbe esett Somától?

Forrás: RTL II -
Pumped Gabo terhes VV Evelin VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Soma sok pikáns éjszakát töltött el VV Evelinnel, amíg a lány ki nem esett. A játék már az utolsó heténél tart, így egy vendég érkezett a villába, méghozzá Soma egyik barátja: Pumped Gabo. A fiú egy hírrel érkezett, méghozzá azzal, hogy Evelin terhes.

A végéhez közeledik a ValóVilág, már nincs sok hátra és kiderül, hogy ki nyeri a fődíjat. Pontosan 4 nap múlva ér véget a verseny, a megmaradt öt lakó pedig mind reménykedik, hogy ő lesz a befutó. A játékosoknak nagy szükségük van arra, hogy valaki lelket öntsön beléjük, ezért egy vendég érkezett a luxusbörtönbe.

VV Evelin terhes lett Somától? Forrás: RTL II

A nézők Pumped Gabót szavazták be, így ő költözött a villába, hogy erőt adjon a versenyzőknek. A fiú mellesleg VV Soma egy jó barátja, így főként neki jelent hatalmas támogatást a jelenléte. Sort is kerítettek egy meghitt beszélgetésre, azalatt rukkolt elő Pumped Gabo egy döbbenetes hírrel. Közölte Somával, hogy Evelin terhes. Ő az a lány, akivel a villalakó rengeteg pikáns estét töltött együtt, míg ki nem esett, ezért nem lehetetlen Gabo állítása, de hamar kiderült, hogy csak poénkodásról van szó!

Sarka Kata nyilvánosan bevallotta: Nem bízik az emberekbenhttp://www.life.hu/sztarok/20161207-hitet-vesztette-az-emberekben-sarka-kata.htmlSarka Kata közösségi oldalán tett közzé egy viszonylag hosszú posztot, melyben az emberi kapcsolatok minőségéről ír. TV + Sztárok--Új otthont keres Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20161206-talan-elhagyja-amerikat-angelina-jolie.htmlA hét elején robbant a celebbomba: Angelina Jolie elhagyja Amerikát. Ám még mielőtt bárki beleélné magát abba, hogy a közelbe költözik a világsztár, Angelina elmondta, mi is az igazság ezzel kapcsolatban. TV + Sztárok--Tóth Gabi meghintáztatta hatalmas melleit a Gyertek át! című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-toth-gabi-a-gyertek-at-cimu-musorban.htmlGabi nem csak az X-Faktor mentoraként visel szexi göncöket: hamarosan a Gyertek át!-ban is meghintáztatja cickóit. TV + SztárokOrigoRajongó segítségét kérte Liptai Caludia - Pankára gyűjtött szavazatokathttp://www.life.hu/sztarok/20161207-rajongo-segitseget-kerte-liptai-caludia-pankara-gyujtott-szavazatokat.htmlKiakadtak Claudia rajongói. A népszerű műsorvezető a Facebookon buzdította szavazásra követőit, hpgy Panka lánya nyerje meg a DigiSporton a Nap Hőse vetélkedőt. A sorozatban fiatal sportolókat mutatnak be. TV + SztárokOrigoHárom gyerekkel maradt magára Jaksity Katahttp://www.life.hu/sztarok/20161207-harom-gyerekkel-maradt-magara-jaksity-kata-elkoltozott-a-ferje.htmlA műsorvezető férje már hónapokkkal ezelőtt elköltözött otthonról, 22 évig voltak együtt.TV + SztárokOrigoNagy Ervin az ismertség előnyeiről beszél - Így küzd a mellrák ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-nagy-ervin-a-mellrak-ellen-kuzdo-alapitvany-nagykovete.htmlA mellrák ellen küzdő alapítvány nagykövete Nagy Ervin, aki egy jótékonysági eseményen adott interjút a Life.hu riporterének. A színész ennek kapcsán az ismertség előnyeiről beszélt, amit az alábbi videóban meg is hallgathatsz. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.