szexi fotó modell-színésznő Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felrobbant az Instagram Emily legújabb szexi fotójától.

A 25 éves szépségtől már megszokhattuk, hogy újra és újra elkápráztat minket külsejével, hiszen 14 éves kora óta modellkedik, vagyis olyan rutinja van a korához képest, amivel nehéz versenybe szállni.

A híres modell ritkán visel garbót, mert általában meztelen Forrás: Charley Gallay / Getty Images North America / AFP

Ám most valami igazán sokat sejtető képet tett közzé a közösségi oldalán. Szuperül mutat az egyszerű, kopott hatású farmer nadrág és a fekete csipkefelső, amely alatt már semmi egyebet nem visel a szépség.

Mood 2

Emily Ratajkowski (@emrata) által közzétett fénykép,

Nem csak fotón nézhettük meg a szépséget, de még egy rövidke videó is felkerült az Instagramra, amelyen néhány pillanatra szemlélői lehetünk a popsi rázós bulinak, amelyen Emily is tészt vett.

Emily Ratajkowski (@emrata) által közzétett videó,

Csinos látogató érkezett VV Dávidhozhttp://www.life.hu/sztarok/20161208-meghato-pillanatokban-volt-resze-vv-davidnak.htmlDávid sokat emlegette már imádott testvéreit, de azt eddig nem mondta, hogy Dominika ennyire jól is néz ki. TV + Sztárok--Halász Judit halálhírét terjesztettékhttp://www.life.hu/sztarok/20161208-halasz-juditrol-elterjesztettek-hogy-meghalt.htmlRengeteg híres ember halálhírét terjesztették már el, Halász Judit sem maradt ki a sorból. Az ismeretlen eredetű hazugságot rengetegen osztották meg a Facebookon, így még több emberhez eljutott a hír, amiből szerencsére egy szó sem igaz! TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNorbiéknál szerény lesz a karácsonyhttp://www.life.hu/sztarok/20161208-schorbert-norbi-szereny-karacsonyt-tervez.htmlSchorbert Norbi az ünnepekkel kapcsolatos terveiről beszélgetett a Life.hu riporterével, Németh Mátéval. TV + SztárokOrigoStohl András ismét elhagyta a párjáthttp://www.life.hu/sztarok/20161208-stohl-andras-megint-elhagyta-feleseget.htmlÚgy tűnik, hogy a színész második kapcsolata is véget ért! Állítólag már új szerelme is van Stohl Andrásnak, aki sokat tépelődött azon, hogy 50 évesen merjen-e új életet kezdeni, de végül döntött, és – ismét – elhagyta a családját, csak ezúttal Ancsikát, aki végig kitartott mellette botrányai idején. TV + SztárokOrigoBereczki Zoltán a csajozásról: "Válogatós vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20161208-bereczki-zoltan-enekes-elarulta-miert-nehez-neki-a-csajozas.htmlSokan nem értik, miért van még mindig egyedül a jóképű énekes, ezért amikor Berki Artúr társaságában interjúra érkezett, akivel egyébként megnyerték a Sztárban sztár + 1 Kicsi legutóbbi adását, leginkább magánéletéről kérdezték. TV + Sztárok--Weisz Fanni nem ment el a nagymamája temetésérehttp://www.life.hu/sztarok/20161208-weisz-fanni-nem-volt-ott-a-nagymamaja-temetesen.htmlAlig egy hónapja derült ki, hogy Weisz Fanni minden kapcsolatot megszakított családjával. Csak barátján keresztül lehet kommunikálni a siket modellel, így üzenték meg neki nagymamája halálát is. Fanni hiába tudta, mi történ, és mikor lesz a temetés, nem ment el. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.