Nicki Minaj szülinapos: dögös fotóval ünnepel

Forrás: Instagram/nickiminaj -
Nicki Minaj sztárok Turks- és Caicos-szigetek Turks and Caicos születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicki Minaj is öregebb lett egy évvel: a szülinapos celeb mesés helyen piheni ki az elmúlt 34 év fáradalmait. 

Turks and Caicos festői szigetén lazul Nicki MInaj, aki bizony ünnepel: 34 éves lett a celeblány. Ez alkalomból egy igen szexire sikerült képpel lepte meg a rajongóit.

Nicki dögös fürdőruciban, még dögösebb frizurával pózol tűsarkúban, és meg kell hagyni, nagyon jól néz ki.

Nicki Minaj Forrás: Instagram/nickiminaj

Nicki persze a tengerpartra is kitipegett egy fotó erejéig a ránézésre sem túl kényelmes cipellőben, ahol egy másik remekmű született a celeblény méretes fenekéről, amit ittnézhetsz meg. Nicki büszkén vállalja kerek idomait, a rajogói pedig abszolút imádják ezeket a képeket.

Lassan leáldozik a fokhagymagerezd-popsik ideje?

Nem Nicki az egyetlen sztár, aki méretes hátsójával vívott ki magának hírnevet és népszerűséget: itt össze is szedtük Hollywood kedvenc, nőies fenekű sztárjait!
Radics Gigi boldog lenne, ha kijutna az Eurovíziós Dalfesztiválrahttp://www.life.hu/sztarok/20161209-radics-gigi-elindult-a-dal-2017ben.htmlEgy év kihagyás után Radics Gigi ismét elindult A Dal című versenyen. 30 előadóval együtt küzd azért, hogy ő juthasson ki a 2017-es Eurovíziós Dalfesztiválra. Gigi elárulta a Life.hu riporterének, hogy miért tartja fontosnak a versenyt, és mitől lenne a legboldogabb. TV + Sztárok--Tóth Gabi is menne az Eurovíziórahttp://www.life.hu/sztarok/20161208-tobb-hazai-sztar-is-jelentkezett-az-idei-euroviziora-toth-gabi-is-nevezett.htmlJövő januárban indul a 2017-es A Dal. Ma egy budapesti szórakozóhelyen be is mutatták, hogy kik szállnak versenybe a győzelemért. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoGyőzike nem szerelmes már Bea asszonybahttp://www.life.hu/sztarok/20161208-gaspar-gyozi-mar-nem-szerelmes-beaba.htmlGyőzike hosszú idő után bevallotta, nem szereti már Beát. TV + Sztárok--Ikrekkel terhes: Nagyon dögös kismama lett Földes Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20161208-foldes-eszter-dogos-kismama-a-valotarsakban.htmlKisbabát vár Földes Eszter, sőt nem is egyet! Ikreket hord a szíve alatt a színésznő, legalábbis a Válótársakban. Szerepe szerint még így is megfordulnak utána a férfiak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVadon Jani is szerepelni fog az RTL Spike egyik adásában http://www.life.hu/sztarok/20161208-vadon-jani-megkuzdott-safrany-emesevel-nezd-meg-a-videot.htmlA december 1-jén indult RTL Spike csatornán tűnik fel pénteken Vadon Jani, a Reggeli Show sztárműsorvezetője. Ráadásul egy komoly feladatot is kapott: le kell győznie Sáfrány Emesét tátogásban. TV + SztárokOrigoTatár Csillának több kedvence is van az Eurovízióról http://www.life.hu/sztarok/20161208-tatar-csilla-eurovizio-tobb-dalba-is-belehallgatott-a-csinos-musorvezeto.htmlIdén is a kisgyermekes anyuka vezeti majd A Dal című műsort az MTVA-n, melyről örömmel mesélt a Life.hu-nak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.