Nyertes Zsuzsa: “Nem akarok vénlányként meghalni”

Fotó: Life.hu -
házasság Nyertes Zsuzsa vénlány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házasságot felválthatja a 10 évre szóló párkapcsolati szerződés, amivel Nyertes Zsuzsa nem ért egyet annak ellenére, hogy ő és párja 42 év együttlét után sem házasodtak össze. A színésznő viszont nem szeretne vénlányként meghalni, így lehet, hogy egyszer bepótolják az elmaradt esküvőt.

A házasság intézményét a 10 évre szóló párkapcsolati szerződés válthatja fel, de ezzel sem a párkapcsolati szakértő, sem Nyertes Zsuzsa nem ért egyet. A színésznő szerint a házasság sokkal jobb, bár ő ezt még nem tapasztalta meg. 42 éve vannak együtt kedvesével, de az esküvőre nem jutott idejük.

Nyertes Zsuzsa hisz a házasságban, bár ő soha nem mondta ki a boldogító igent Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Nekem akkor már 4 ilyen szerződést kellett volna kötnöm a párommal. Én irreálisnak tartom a párkapcsolati szerződést, akkor inkább maradjon a házasság, mert az érzelmeket nem lehet befolyásolni" - mondta Mokkában Zsuzsa, aki szerint az esküvőnek van egy különleges bája, bár ő soha nem élte át.

"Én soha nem mondtam ki a boldogító igent.

Mi nagyon korán találkoztunk, karriert építettünk, jött a gyermek, nem akartam pocakosan vonulni a templomba, tehát mindig jött valami. Ha fiatalon - amikor a szerelem lángol - nem történik meg a házasságkötés, akkor a párok abba a hibába esnek, hogy később nem jut idő rá" - mondta Nyertes Zsuzsa, aki arra is válaszolt, hogy bepótolják-e valaha az elmaradt esküvőt. "Nem akarok vénlányként meghalni, tehát még semmi nincs veszve" – mondta a színésznő, aki nemrég gyönyörű lányát is megmutatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.