Vajna Timi őrületes dekoltázzsal tarolt

Forrás: Vajna Tímea -
Vajna Timi buli fotó dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokat sejtető fotót posztolt Vajna Timi a rajongóinak.

Vajna Timi a TV2 karácsonyi bulijáról posztolt fotót közösségi oldalán. A híres üzletasszony nem nagyon takargatta kebleit, büszkén emelte ki dekoltázsát.

A követői nem hagyták szó nélkül a fotót, több komment is érkezett a képpel kapcsolatban:

"Kapnak levegőt az ikrek?" - tette fel a mókás kérdést az egyik hozzászóló.

@tv2official xmas party

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Timi nem csak a szépségével hódít, hiszen egyszerre üzletasszony és szerető feleség is. Ugyan a mindennapi teendők zsúfolttá teszik a mindennapjait, arra azért mindig nagyon odafigyel, hogy megjelenése kifogástalan legyen.

Amikor ideje engedi, szívesen kápráztatja el kedvesét valami finomsággal, de ha nagyobb szabású partyt szervez otthonukban, akkor saját személyzet áll a rendelkezésére.

Vajna Timi igyekszik mindig a maximumot kihozni magából Forrás: Vajna Tímea

Hadas Kriszta mesél életének tragédiáirólhttp://www.life.hu/sztarok/20161209-hadas-kriszta-eletenek-nehez-pillanatairol-mesel.htmlA Keresem a Családom főszerkesztője elárulta, hogy nem csak a műsorban szereplők életében voltak komoly nehézségek, hanem az övében is. TV + SztárokOrigoNicki Minaj szülinapos: dögös fotóval ünnepelhttp://www.life.hu/sztarok/20161209-nicki-minaj-turks-and-caicos-szigeten-lazul.htmlNicki Minaj is öregebb lett egy évvel: a szülinapos celeb mesés helyen piheni ki az elmúlt 34 év fáradalmait. TV + SztárokOrigoArgyelán Kriszta kapta a Morning Show sávjáthttp://www.life.hu/sztarok/20161209-argyelan-kriszta-radios-kapta-a-morning-show-savjat.htmlA Class FM mostantól online formában sugározza műsorát, Balázsék reggeli műsorának sávját Argyelán Kriszta kapta. TV + Sztárok--Kettesben ünnepelt Győrfi Pál és Adriennhttp://www.life.hu/sztarok/20161209-gyorfi-pal-es-felesege-romantikus-kornyezetben-unnepeltek.htmlGyőrfi Pálnak és feleségének, Adrinak is mostanában van a születésnapja, így úgy döntöttek, hogy közös utazással ajándékozzák meg egymást. TV + SztárokOrigoRyan Gosling imádja Budapestethttp://www.life.hu/sztarok/20161209-pozitivan-nyilatkozott-ryan-gosling-budapestrol.htmlA híres színész egy beszélgetős műsorban elismerte, hogy nagyon is kedveli a mi kis fővárosunkat. TV + Sztárok--Szabyest: "Kijevben meg lehetne mutatni, hogy az online világ átvette a hatalmat"http://www.life.hu/sztarok/20161208-szabyest-a-youtube-sztar-kijevbe-tart-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlA mai napon mutatták be, kik szállnak versenybe a 2017-es Eurovízión való részvételért. A Life.hu-nak több résztvevő is nyilatkozott, többek között az egyik műsorvezető, Tatár Csilla, az X-Faktor mentora, Tóth Gabi, a tavaly előtti 5. helyezett Kállay-Saunders András, az egyik ítész, Caramel, valamint Szabyest is.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.