Stohl Andrást bűntudat gyötri, amiért elhagyta a családját

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
színész Stohl András bűntudat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a 49 éves Stohl András ismét szakított, elköltözött Ancsikától és a gyerekeitől. Úgy hírlik, a színész beleszeretett egy nőbe, aki színházi büféseként dolgozott. Döntéséről vallott.

"Megpróbáltuk megjavítani, megmenteni a kapcsolatunkat, ami nem romlott el végérvényesen, csupán megfáradt. Egy éve folyamatosan járok pszichológushoz, sőt Ancsival párterápián is voltunk. Sajnos nem jártunk eredménnyel" - nyilatkozta Stohl a Bestnek. "De ezentúl is hetente háromszor, mint ahogyan eddig is, fél 7-kor én viszem a fiamat bölcsődébe, Franciskát pedig iskola után tornára."

Stohl András Fotó: Tuba Zoltán - Origo

"Nem tudom, hogy jó apa vagyok-e. Az is nagyon nehéz kérdés, hogy a lányaim büszkék-e rám vagy a munkámra, hiszen a karrierem sikere a családom rovására megy. Nekem nem megy az, hogy minden fronton helytálljak, hogy egyszerre teljesítsek a munkában és családapaként is. Ez egy rendkívül nehéz konfliktus az életemben - nyilatkozta korábban a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.