Tóth Gabi: Szexelni olyan, mint enni, inni és pisilni

Forrás: Instagram/Tóth Gabi -
Tóth Gabi szex énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi is kiállta Sebestyén Balázs műsorának próbáját. A „Gyertek át" szókimondó viccei persze nem kerülték el az X-Faktor mentorát sem.

Természetesen a kihagyhatatlan poénkodás célkeresztjében Gabi mellei voltak, de mint mondta, nem az a sértődékeny típus. "Egyáltalán nem vagyok sértődékeny, ez egy műsor, show-t csinálunk, azért, hogy nevessenek az emberek. Amikor a kamerák kikapcsolnak, akkor meg minden folytatódik tovább a civil életünkben. Ez csak egy műsor" - mondta Gabi, aki felkészülten várta Balázs csipkelődését.

Tóth Gabi és Trap kapitány Forrás: Instagram/Tóth Gabi

"Balázs tisztelettudó, kamerán kívül teljesen normálisan el tudunk beszélgetni. Ami a Gyertek át-ban elhangzott, az csak a show-nak megy, az egy szerep, egy karakter" - tette hozzá az X-Faktor mentora. Ugyan Gabi számára nincsen tabu téma, mégis van valami, ami igazán zavarja az énekesnőt.

"Nem vagyok gátlásos még a szextémában sem, hiszen olyan dolgokról van szó, amit mindenki csinál, csak ritkán beszél róla. Az ember szexel, mert az egy ugyanolyan természetes folyamat, mint enni, inni és pisilni. Ezen egyáltalán nem kell zavarba jönni. Az viszont kifejezetten zavar, ha mondjuk úgy akarnak beállítani minket a párommal, Tibivel, hogy én hordom a gatyát, és elnyomom őt" - vallotta be az énekesnő.

Taxi gázolta halálra Xantus Barbara nagypapájáthttp://www.life.hu/sztarok/20161210-xantus-barbara-szineszno-nagypapajat-egy-taxi-gazolta-halalra.htmlA 49 éves énekesnő a Borsnak adott interjút, melyben élete egyik legfájdalmasabb időszakáról is beszélt. "Összetört a nagyapám halála, de az a fájdalom is én vagyok."TV + SztárokOrigoHajdú Péter műsoráról: "Nem tehetnek róla, hogy nekem rossz nézni"http://www.life.hu/sztarok/20161210-grecso-krisztian-kolto-iro-kiakadt-hajdu-peter-musoratol.htmlGrecsó Krisztián, József Attila-díjas költő, író az Élet és Irodalom hasábjain fejtette ki véleményét Hajdú Péter "nemrég indult/elköltözött beszélgetős műsoráról". TV + SztárokOrigoStohl Andrást bűntudat gyötri, amiért elhagyta a családjáthttp://www.life.hu/sztarok/20161210-stohl-andras-szineszt-buntudat-gyotri-amiert-elhagyta-a-csaladjat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a 49 éves Stohl András ismét szakított, elköltözött Ancsikától és a gyerekeitől. Úgy hírlik, a színész beleszeretett egy nőbe, aki színházi büféseként dolgozott. Döntéséről vallott. TV + SztárokFotó: Tuba Zoltán - OrigoVV Dávid: "104 nap alatt annyit éltem meg, mint előtte 10 év alatt"http://www.life.hu/sztarok/20161210-valovilag-8-vv-david-kiesett-vv-vivien-ment-vissza-a-villaba-interju.htmlA pénteki párbajt VV Vivien nyerte, így a nézők szavazatai alapján ő költözhetett vissza a villába. Ez pedig VV Dávid kiesését jelentette, aki az összecsapás után exkluzív interjút adott a Life.hu-nak. TV + SztárokOrigoSzerintetek neki kell visszajönni a ValóVilág párbajárólhttp://www.life.hu/sztarok/20161209-a-valovilag-parbajarol-vv-vivi-vagy-vv-david-jon-vissza.htmlAhogy már írtunk is erről, a ValóVilág8 legizgalmasabb párbaját láthatjuk pénteken este. Vivien csap össze Dáviddal, mi pedig arra voltunk kíváncsiak, szerintetek melyikük érdemli meg, hogy a fináléba jusson. TV + Sztárok--Spirituális dallal hódítaná meg az Eurovíziót Csondor Katahttp://www.life.hu/sztarok/20161209-csondor-kata-spiritualis-dallal-hoditana-meg-az-euroviziot.htmlCsondor Kata, szinkronszínésznő mostanában az éneklésre helyezte a hangsúlyt. Spirituális témával szeretné megfogni a magyarokat, hogy őt küldjék Kijevbe, az Eurovízióra. Kata a Life.hu-nak elmondta, miért ezt a témát gondolta igazán nyerőnek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.