VV Soma nyerte a Való Világ 8-at – övé a 36 millió!

VV Vivi valóvilág VV Vivien ValóVilág 8 ValóVilág powered by Big Brother VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Vivi a Való Világ 8 legjobb női játékosa címet nyerte meg, míg Soma 36 millió forinttal lett gazdagabb. 37,35% és 62,65% volt az arány.

Véget ért a Való Világ 8, sokan egész biztosan megkönnyebbülve sóhajtanak most fel. A nézői szavazatok alapján Gina rögtön kipottyant a fináléból, végül VV Soma nyerte a játékot, így gazdagabb lett 36 millió forinttal.

Ezúttal sem lett női nyertese a valóságshow-nak, de Vivi mindent megtett:

Gina esett ki, ő már biztosan nem nyeri meg a VV-thttp://www.life.hu/sztarok/20161211-valovilag-8-gina-esett-ki-o-mar-biztosan-nem-nyeri-meg-a-vv-t.htmlValaki nagyon elhúzott, a második és a harmadik fantomkép közül pedig Gina kapta a kevesebb nézői szavazatot. TV + SztárokOrigoŐk rabolják el az RTL Magyarország programigazgatóját http://www.life.hu/sztarok/20161211-kiderult-lesz-e-reszkessetek-betorok-az-rtl-klubon.html2016-ban is láthatják Kevin McCallistert az ország legnézettebb csatornáján, melynek hírét egy újabb frappáns videóban jelentette be az RTL Klub. TV + Sztárok--Hoppá! Madonna megfordult már Donald Trump ágyábanhttp://www.life.hu/sztarok/20161211-madonna-fekudt-mar-az-uj-amerikai-elnok-trump-agyaban-vallomas.htmlAz énekesnő egy jótékonysági estén vallott szélsőséges nézeteiről, sőt még egy döbbenetes kijelentést is tett. TV + SztárokOrigoRyan Gosling imádja a magyar csokoládét http://www.life.hu/sztarok/20161211-ryan-gosling-imadja-a-magyar-csokoladet-szereti-a-hazai-konyhat.htmlA világhírű színész Návai Anikónak áradozott arról, milyen finomságokat kóstolt meg nálunk. TV + Sztárok--Bővül a család? Vajna Timi árvaházban járthttp://www.life.hu/sztarok/20161211-vajna-timi-is-reszt-vett-az-orokbefogado-napon-cicakat-simogatott-a-sztar.htmlA csinos üzletasszony hatalmas macskarajongó, így nem csoda, ha szívesen vesz részt olyan eseményeken, ahol segíteni lehet rajtuk. TV + SztárokOrigoHam Ko Ham: "Most hibáztunk, ez van"http://www.life.hu/sztarok/20161211-ham-ko-ham-az-x-faktor-kiesoi-most-hibaztunk-ez-van.htmlA Ham Ko Ham volt az utolsó, akik lecsúsztak a fináléról, így Dmitrij, Barbi és Ricsi küzdhetnek az X-Faktor döntőjében. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.