Felesége nélkül ment Dobó Kata bemutatójára Andy Vajna

Forrás: Szabó Gábor - Origo -
Vajna Timi Dobó Kata bemutató exbarátnő Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Játékszínben volt a Kölcsönlakás című darab premierje, melynek egyik főszereplője Dobó Kata. Több illusztris vendég mellett a nézőtér soraiban ott ült Kata exe, Andy Vajna filmügyi kormánybiztos is, akit a színésznő hívott meg.

Andy a bemutatóra egyedül érkezett, és többen azt találgatták a bemutató utáni partin, hogy vajon miért nem hozta magával Timit.

Andy Vajna egyedül érkezett Dobó Kata darabjának premierjére Forrás: Szabó Gábor - Origo


Andy minden színésznek gratulált, köztük Katának is, akivel különösen jól szórakoztak együtt. Már 10 éve, hogy véget ért a kapcsolatuk, de nagyon jó, baráti viszonyban maradtak:

"Mivel baráti kapcsolatban vagyunk, ezért el szoktam hívni Andyt a premierjeimre, és ha ideje engedi, el is jön" – mondta a Borsnak Dobó Kata.

VV Soma nyerte a ValóVilág 8-at – övé a 36 millió!http://www.life.hu/sztarok/20161211-valovilag-8-finale-vv-soma-es-vv-vivi-kozt-dolt-el-a-nyertes.htmlVV Vivi a ValóVilág 8 legjobb női játékosa címet nyerte meg, míg Soma 36 millió forinttal lett gazdagabb. 37,35% és 62,65% volt az arány. TV + Sztárok--Hoppá! Madonna megfordult már Donald Trump ágyábanhttp://www.life.hu/sztarok/20161211-madonna-fekudt-mar-az-uj-amerikai-elnok-trump-agyaban-vallomas.htmlAz énekesnő egy jótékonysági estén vallott szélsőséges nézeteiről, sőt még egy döbbenetes kijelentést is tett. TV + SztárokOrigoRyan Gosling imádja a magyar csokoládét http://www.life.hu/sztarok/20161211-ryan-gosling-imadja-a-magyar-csokoladet-szereti-a-hazai-konyhat.htmlA világhírű színész Návai Anikónak áradozott arról, milyen finomságokat kóstolt meg nálunk. TV + Sztárok--Ők rabolják el az RTL Magyarország programigazgatóját http://www.life.hu/sztarok/20161211-kiderult-lesz-e-reszkessetek-betorok-az-rtl-klubon.html2016-ban is láthatják Kevin McCallistert az ország legnézettebb csatornáján, melynek hírét egy újabb frappáns videóban jelentette be az RTL Klub. TV + Sztárok--Bővül a család? Vajna Timi árvaházban járthttp://www.life.hu/sztarok/20161211-vajna-timi-is-reszt-vett-az-orokbefogado-napon-cicakat-simogatott-a-sztar.htmlA csinos üzletasszony hatalmas macskarajongó, így nem csoda, ha szívesen vesz részt olyan eseményeken, ahol segíteni lehet rajtuk. TV + SztárokOrigo







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.