Katalin, a partihercegnő - kínos fotók

Forrás: Northfoto -
buli Katalin hercegné party
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő ma már komoly nő és kétgyermekes családanya, ám a 20-as évei elején bizony ő sem vetette meg a fergeteges partikat. 

Katalin hercegnőt a legendák szerint egy divatbemutatón, kombinéban pillantotta meg a hercege, és itt kezdődött az ő történetük.

Az egyetemi évek alatt azért nem élt apácaéletet a hercegnő: bizony nem keveset bulizott szintén partikirálynő húgával, Pippával.

Nincs ezzel semmi baj, hiszen mindenkinek az életében vannak bulizósabb időszakok, ám az kellemetlen tud lenni, amikor egy hercegnőről, aki egyébként a stílus és a kifinomultság példaképe, előkerülnek bulizós képek. Mutatunk is pár fotót a hercegnő ifjúkorából, amiken jól látszik, Katalin bizony rengeteget változott az évek alatt - szerencsére előnyére.

/1612/Katal201612159415Zacher Gábor meghatódott egy vallomástólhttp://www.life.hu/sztarok/20161214-zacher-gabort-egy-interju-kozben-erte-meghato-elmeny.htmlZacher Gábor tejlesen meghatódott egy interjú közben. TV + Sztárok--Rákóczi Feri kiakadt a TV2 műsorában, szerinte Tilla cseszegetihttp://www.life.hu/sztarok/20161214-rakoczi-feri-szerint-tilla-cseszegeti-ot.htmlA rádiósok tették próbára tudásukat a TV2 kvízműsorában. A csapatot Rákóczi Feri vezette, de csak nagy nehezen sikerült egyik kérdésről a másikra jutniuk. Tilla biztatatta őket, azonban a csapatfőnök úgy érezte, a műsorvezető cseszegeti őt. TV + SztárokOrigoAnger Zsolt őszintén vallott szakításáról Kovács Patríciávalhttp://www.life.hu/sztarok/20161214-anger-zsolt-vallott-szakitasarol-kovacs-patriciaval.htmlNem egyszerű 7 év után felszámolni egy kapcsolatot, de Anger Zsolt megdöbbentő őszinteséggel tudott nyilatkozni életének ezen időszakáról. Egykor Kovács Patríciával alkottak egy párt, de már mindketten megtalálták új társukat. A színész nemcsak erről a veszteségről beszélt, édesapja halálról is megosztotta érzéseit. TV + SztárokOrigoNorbi csalódásáról vallott: őt nem tudta lefogyasztanihttp://www.life.hu/sztarok/20161214-schobert-norbi-nem-tudta-ot-lefogyasztani.htmlSchobert Norbit és Rubint Rékát is sikerült alaposan kifaggatni, hiszen ők sem hagyták ki a legújabb Star Wars-film premierjét. A fitneszkirály ugyan emelkedett hangulatban volt, de egy csalódásáról is beszámolt. Bántja, hogy valakit nem sikerült lefogyasztania. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoDebreczeni Zita és Gianni már készülődnek az esküvőrehttp://www.life.hu/sztarok/20161213-debreczeni-zita-es-gianni-kituztek-az-eskuvo-idopontjat.htmlNemrég derült ki, hogy Gianni elszánta magát a nagy lépésre, és megkérte Debreczeni Zita kezét. A fiatal pár így már nemcsak a karácsonyra, hanem az esküvőre is készülődik. TV + SztárokOrigoMegható vagy komikus? Így posztolnak kedvenc celebjeinkhttp://www.life.hu/sztarok/20161211-schobert-norbi-rubint-reka-kasza-tibor-sarka-kata-legerzelmesebb-facebook-posztjai.htmlBiztosan veled is előfordult már, hogy egy érzelmesnek szánt mondatodat, vallomásodat, esetleg posztodat mások csöpögősnek találták, és megmosolyogták. Hát igen, az, hogy hol húzódik a határvonal az érzelemgazdagság és a giccs között – az esztétika szakosok ezt biztosan gyorsan cáfolnák – sokszor ízlés kérdése. Topcelebjeink bejegyzései pedig igazán bőven adnak okot mosolyra és könnyekre, hiszen nap mint nap megosztják velünk lájkvadász posztjaikat legbensőbb érzéseiket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.