Varga Viktor rohamosztagos jelmezben kőkeményen csajozna

Forrás: Facebook/Mokka -
Star Wars jelmez csajozás Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legújabb Star Wars-film bemutatóján járt Varga Viktor, és bizony egyedül érkezett. Szerinte ez egyébként is egy fiús program, de azért lehet használni ezt a filmet csajozásra is, legalábbis a jelmezeket biztosan.

Itthon is mindenki Star Wars őrületben ég, hiszen már a magyar mozikban is lehet látni a Zsivány egyes - Egy Star Wars történetet. A premierre sztárok is elmentek persze, így tudta kifaggatni Varga Viktort a Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté.

Varga Viktor jelmezben csajozna Forrás: Facebook/Mokka

Az énekes mostanában eltűnt a nyilvánosság elől és a filmre is egymagában érkezett. Viktor szerint ez nem meglepő, hiszen ez a mozi nem éppen csajozós program, bár vannak a filmnek olyan elemi, amivel lehet lányokat felszedni!

Hujber Ferenc színész már nem akar ebben a világban élnihttp://www.life.hu/sztarok/20161214-hujber-ferenc-mar-nem-akar-ebben-a-vilagban-elni-a-szineszetet-is-elhagyja.htmlJoshi Bharat vendége volt Hujber Ferenc, aki nagyon meglepő dolgokat mondott a műsorban. TV + SztárokOrigoMegható vagy komikus? Így posztolnak kedvenc celebjeinkhttp://www.life.hu/sztarok/20161211-schobert-norbi-rubint-reka-kasza-tibor-sarka-kata-legerzelmesebb-facebook-posztjai.htmlBiztosan veled is előfordult már, hogy egy érzelmesnek szánt mondatodat, vallomásodat, esetleg posztodat mások csöpögősnek találták, és megmosolyogták. Hát igen, az, hogy hol húzódik a határvonal az érzelemgazdagság és a giccs között – az esztétika szakosok ezt biztosan gyorsan cáfolnák – sokszor ízlés kérdése. Topcelebjeink bejegyzései pedig igazán bőven adnak okot mosolyra és könnyekre, hiszen nap mint nap megosztják velünk lájkvadász posztjaikat legbensőbb érzéseiket. TV + Sztárok--Debreczeni Zita és Gianni már készülődnek az esküvőrehttp://www.life.hu/sztarok/20161213-debreczeni-zita-es-gianni-kituztek-az-eskuvo-idopontjat.htmlNemrég derült ki, hogy Gianni elszánta magát a nagy lépésre, és megkérte Debreczeni Zita kezét. A fiatal pár így már nemcsak a karácsonyra, hanem az esküvőre is készülődik. TV + SztárokOrigoOszter Sándor betegség miatt nem ment el a vesztegetési ügyének tárgyalásárahttp://www.life.hu/sztarok/20161213-oszter-sandor-betegseg-miatt-nem-ment-el-a-targyalasra.htmlOszter Sándort - több társával együtt - vesztegetéssel gyanúsítják. Állítólag egy szökésben lévő bűnözőtől csaltak ki pénzt, cserébe azt ígérték, ismerőseiken keresztül elintézik, hogy kedvező ítélet szülessen az ellen folyó ügyben. Ennek az ügynek a tárgyalásán nem jelent meg Oszter, állítólag betegség miatt. TV + Sztárok--Vajna Timi fehérneműs fotóitól forró az internethttp://www.life.hu/sztarok/20161213-vajna-timi-fehernemus-fotokat-posztolt.htmlVajna Timi elképesztően szexi fotókat villantott az Instagram-oldalán. TV + Sztárok--Milliárdos nőre csapott le Stohl Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20161213-stohl-andras-a-valotarsakban-gazdag-not-szedett-fel.htmlStohl András jobban átgondolta az anyagi helyzetét, és rájött, hogy kell neki egy pénzes nő, aki kihúzza a csávából. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.