Kállay-Saunders András állítólag több verekedésben is részt vett

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
per Kállay-Saunders András énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legutóbbi bírósági meghallgatáson kemény vádakkal illeték az énekest: egy szemtanú szerint András és barátai több fesztiválról is ki vannak tiltva. 

Mint ahogy a Life.hu is megírta, Kállay-Saunders András 2013 májusában keveredett összetűzésbe két férfival, melynek következményeképpen egy fiatalember súlyos arccsonttörést szenvedett, sőt majdnem meg is vakult. A súlyos testi sértés ügyében indult eljárás jövő tavaszig tart, ezért újabb tanukat hallgatott meg a hatóság - írja a Bors.

Kállay-Saunders András Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Szinte az összes komolyabb fesztivált a mi cégünk biztosítja. Én magam, a saját szememmel voltam tanúja és intézkedtem Kállayék verekedéseinél csak az elmúlt egy évben, amikről nem írtak az újságok. Ki is vannak tiltva rengeteg helyről. A testnevelési főiskolán csinált egyszer balhét, és a Habár nevezetű klubbra is konkrétan emlékszem." - mondta a férfi a bíróságon. A lap szerint András szótlanul hallgatta végig a dolgot, nem is kívánt reagálni az ügyre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.