Weisz Fanni Áder Jánosnak is nemet mond

Forrás: Facebook/Weisz Fanni -
jelbeszéd Weisz Fanni fordítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik Weisz Fanni sorra mond nemet mindenre, amit régebben szívesen csinált: Áder János ünnepi beszédét sem fogja már tolmácsolni a siketek és nagyot hallók számára. 

Nem kell arra számítanunk, hogy a csinos fotómodell majd a köztársasági elnök oldalán díszelegve tolcsámolja Áder János újévi szavait, ugyanis Fanni nemet mondott a felkérésre. Pedig tavaly nagy sikert arattak együtt, a nézők nagyon szerették, ahogyan Fanni közreműködött a műsor lebonyolításában.

Fanni lassacskán mindennek hátar fordít, amit eddig szeretetett. Először a családját rekesztette ki az életéből, most pedig már a munkáját is hanyagolni kezdte. Bizonyos információk szerint, a rendszeres visszautasítások mögött anyagi okok állnak: Fanni környezete nem nézte jó szemmel, hogy a lány ingyen vállal olyan szerepeket, amelyekért súlyos összegeket is kaphatna. - tudta meg a Bors.

A modell menedzsere szerint az a havi 50 ezer forint is kevés, amit Pécs városától kap támogatásképpen. A fiatal szépség életébe év elején lépett be az említett menedzser, aki mindenféle előzmény nélkül besétált a pécsi városházára, és közölte az ott levőkkel: Fanni mától 300 ezret kér.

Weisz Fanni lassan mindentől és mindenkitől elszeparálódik Forrás: Facebook/Weisz Fanni

Mindenki teljesen ledöbbent az események alakulásán, de a polgármester intelligens módon megköszönte Fanni eddigi munkáját egy levélben, majd elbúcsúzott tőle. Egy bennfentes információi szerint Fanni rendkívül befolyásolható, hiszen a fogyatékossága révén egy külön szűrőn át látja a világot.

"Ő azt tudja, amit mondanak neki. Befolyásolható személyiség, aki rendkívüli módon kiszolgáltatott is a siketsége okán. Amikor minden percét az édesanyjával töltötte, akkor az ő szemén keresztül látta a világot. Amikor ez a V. nevű menedzser volt mellette, akkor pedig csak rá hallgatott. Most szerelme, Péter a füle és a szája is." - mesélte az informátor.

Zacher Gábor meghatódott egy vallomástólhttp://www.life.hu/sztarok/20161214-zacher-gabort-egy-interju-kozben-erte-meghato-elmeny.htmlZacher Gábor tejlesen meghatódott egy interjú közben. TV + Sztárok--Születésnapján alázta meg Taylor Swiftet az exehttp://www.life.hu/sztarok/20161215-taylor-swiftet-exe-alazta-meg-a-twitteren.htmlTaylor Swift Amerika egyik legtehetségesebb és legsikerebb fiatal sztárja, aki a napokban töltötte be a 27. életévét. Ebből az alkalomból híres barátai és a rajongók milliói köszöntötték fel őt személyesen és közösségi oldalain egyaránt. Mindneki az énekesnővel örült és ünnepelt, kivéve egy embert... TV + SztárokOrigoVallott a zenésztárs - Cipő sokáig nem törődött a betegségével http://www.life.hu/sztarok/20161215-boros-csaba-szerint-cipo-keszult-a-halalra-megdobbento-kijelentes.htmlA republicos zenésztárs, Boros Csaba őszintén mesélt arról, ők hogy látták Cipőt az utolsó időkben, mit éltek át vele a színpadon és magánéletben. TV + Sztárok--Stohl András vallomása: "Érdemes-e hazugságokba bonyolódni?"http://www.life.hu/sztarok/20161215-stohl-andras-a-hazassagi-leckek-kozephaladoknak-cimu-komediaban-a-central-szinhazban.htmlÉlete egyik legbonyolultabb színházi szerepére kélszül Stohl András. A színész karácsonytól házassági tanácsokat ad a Centrál Színház új darabjában és úgy érzi, mintha a produkció segítségével a saját történetét is feldolgozná. TV + SztárokOrigo100 éves lett Kirk Douglas: fotók a fergeteges bulirólhttp://www.life.hu/sztarok/20161214-100-eves-lett-kirk-douglas.htmlKirk Douglas a napokban töltötte be 100. életévét, így nem csoda, ha a színészt az egész családja és barátai ünnepelték a nagy napon. TV + Sztárok--Hilary Swank új férfi mellett kezdett új életethttp://www.life.hu/sztarok/20161214-hilary-swank-uj-pasija-philip-schneider.htmlHilary Swank élete újra sínen van: a színésznő magánélete nem volt egyszerű az utóbbi években, most azonban majd kicsattan a boldogságtól. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.