Mexikói Playboyban feszít VV Dóri – Elképesztő luxusban él a lány

Forrás: Facebook/VV Dóri hivatalos oldala -
Playboy luxus VV Dóri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ hetedik szériájának szereplője a tengerentúlon próbál szerencsét. 

"A legjobb barátnőm, Adri ajánlott be a fotózást szervezőknek, hogy szívesen kimennék én is vele, amíg ő dolgozik. Szerencsére láttak bennem fantáziát, aminek így visszagondolva is nagyon örülök. Nagyon jól érzem magam itt Mexikóvárosban. Hivatalosan is mexikói Playboy-nyuszi lettem, de az itteni nyuszilánykodást össze sem lehet hasonlítani az otthonival. Csak itt a városban ötvenezren veszik a lapot, és még meg sem jelentem, az emberek felismernek az utcán, utánam kiabálnak, ajándékokat kapok, mint valami világsztár. Elmentünk megnézni a közeli látnivalókat, de szinte nem is láttam belőlük semmit, mert mindenki velem akart egy közös képet" – mesélte a Blikknek a lány, valamint arról is beszélt, hogy medencével és jacuzzival felszerelt luxusvillában laknak, ahol személyzet lesi minden kívánságukat, és fegyveres őrök vigyáznak rájuk.

Dóri azt is elmondta, hogy különböző témákban készültek róla képek, amelyeket majd tavasszal láthatnak a dél-amerikai olvasók.

VV Dóri az itthoni netezőknek is nagy kedvence Forrás: Facebook/VV Dóri hivatalos oldala

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.