Németh Lajost meglepték a Gaál Noémival történtek

Forrás: Origo -
Németh Lajos TV2 Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön délután derült ki, Gaál Noémi már nem dolgozik a TV2-nél. A csatorna közleménye szerint "Gaál Noémi közös megegyezéssel távozik a TV2-től". Az Origó azonban úgy tudja, a TV2 vált meg az időjárásjelentőtől. A portál kereste Gaált, de ő nem akart nyilatkozni az üggyel kapcsolatban. Volt kollégája Német Lajos azonban megszólalt. 

Gaál Noémi és Németh Lajos éveket dolgoztak együtt, utóbbi nemrégiben ment nyugdíjba. "Meglepett, hogy Noémi nem dolgozik már ott. Szinte döbbenetes, nem is gondoltam volna. Nem avatott be a terveibe, de amint tudom, felhívom majd. Az a legfurcsább, hogy tegnap reggel forgattam a Mokka című műsor számára, és az ott dolgozók sem mondtak nekem semmit Noémiről. Tizenkilenc évig dolgoztunk együtt, remélem, jól van" - mondta el a Ripostnak Németh Lajos.

Gaál Noémi már nem dolgozik a TV2-nél Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.