Playback párbaj pénisz pumped gabó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legutóbbi Playback párbaj-os szereplése után érdemes azon elgondolkodni, hogy Gabo csak az izmaira, vagy a péniszére is gyúr?

Günther Ding Ding Dong Songja, valamint egy ByeAlex-nóta jutott Pumped Gabónak az RTL Spike műsorának legújabb adásában. Az vitatható, hogy ki mennyire értékeli majd a fiatal fiú előadását, az azonban biztos, hogy a fehér fecske bugyijának tartalma irreálisan nagyra nőtt.

Pumped Gabónak odalent is felpumpálták Forrás: Origo

Ez azért felveti az emberekben ugyanazt a kérdést, mint amit a nők és a szilikonmell kapcsán szoktunk kérdezni:

ez vajon igazi?

Pumped Gabo a Playback párbajban Forrás: Origo

Abban az esetben lehet természetes az alsónemű tartalma, ha a táncoslányok jelenléte kicsit megtuningolta Gabo fantáziáját, más esetben erre elég kicsi az esély.

Ám a műsor szereplője volt Gabo kedvese is, Sebestyén Ági, így nem valószínű, hogy a jelenlétében más lányokról álmodozhatna. Így maradt a bugyiba helyezett zokni elmélete, vagy netán tényleg ezzel áldotta őt meg az Isten?

Sebestyén Ági a Playback párbajban Forrás: Origo

Valószínűleg a műsor készítői szándékosan vetkőztették le a szerelmespár mindkét tagját, hiszen Ági egy elképesztően szexi Geri Halliwell-számban díszelgett hiányos öltözékben.

Sebestyén Ági a Playback párbajban Forrás: Origo

Ági egyébként korábban bevallotta, hogy nem egy átlagos párost alkotnak, ráadásul a napokban szakítottak is, de nem hosszú időre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.