Bebe nyolc év után tölti először párja nélkül a karácsonyt

karácsony válás Bebe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes és szerelme, Kata 8 év után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. Ez Bebe első olyan karácsonya, amit felesége nélkül kell eltöltenie. Ennek ellenére nem szomorú, így is nagyon várja az ünnepeket.

Nehéz felszámolni 8 évet, Bebének mégis muszáj megtennie. Feleségével ugyanis ennyi idő után döntöttek úgy, hogy elválnak útjaik, így ez a Back II Black egykori frontemberének első karácsonya a volt felesége nélkül. Ennek ellenére egyáltalán nem fogja el a szomorúság a karácsony gondolatára, sőt alig várja már az ünnepeket.

Bebe 8 év után először karácsonyozik párja nélkül Forrás: Facebook.com/abebe.b.daniel

"

Születésemtől fogva minden évben a családommal töltöm a szentestét, így lesz idén is.

Mivel Etiópiában is keresztény a lakosság többsége, nem sok különbség van az ottani és a magyar karácsony között. Egyedül talán a menü más egy kicsit: nálunk etióp csirkét szokás főzni, amit speciális berben paprikával és főtt tojással készítünk el, ez különleges ízt ad neki"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.