Gyurta Dani elárulta, számára miért fontos a karácsony

Forrás: MTI/Kovács Attila -
karácsony rászorulók Gyurta Dániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyurta Dani nagyon sok időt tölt távol a családjától, ezért is értékes számára a karácsony ünnepe. Abban a három napban végig a szeretteivel lehet, ő tudja, hogy az együtt töltött idő mindennél fontosabb.

A sportolók élete az edzésekről és a teljesítményről szól, valamint az utazgatásról. Gyurta Dani is nagyon sok időt tölt távol a családjától, ezért tudja, hogy mi is az, ami igazán fontos az életben. Az együtt töltött időnél számára semmi nem lényegesebb, karácsonykor azonban tudnak mindannyian együtt lenni, ilyenkor sehová nem kell sietni.

Gyurta Dániel Forrás: MTI/Kovács Attila

Gyurta Daninak ez a kívánsága minden évben, és az ő álma már biztosan teljesül, ezért próbál segíteni abban, hogy mások álmai is valóra váljanak. Az Ökumenikus Segélyszervezet által tett azért Dani, hogy a rászorulók karácsonyi csodája is valóra váljon, de természetesen bárki felajánlását szívesen veszik, aki szeretne és tud segíteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.