Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke síelés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A többi sztárral ellentétben, Berkiék nem menekülnek a hó és a hideg elől, hanem oda utaztak, ahol valódi havazást is lehet látni. 

Hangulatos fotókat posztolt Berki Krisztián a közösségi oldalára. Párjával és kislányával, Natasával a Mátrába utaztak, itt pihenik ki a 2016-os év fáradalmait.

A sztárcsalád férfi tagja arról is gondoskodott, hogy a hangulatnak megfelelő ételek kerüljenek az asztalra: lelkesen porciózza a kocsonya adagokat.

❄️❄️❄️❄️❄️ #kekes #1014 #berkinatasazselyke #aberki

a berki (@berkikrisztian) által közzétett fénykép,

Úgy tűnik a kislány is jó döntésnek tartja az utazást, hiszen boldogan játszik a hóban, amire sajnos a főváros közelében nincs lehetőségünk a túlságosan enyhe időjárás miatt.

Csúszík a család ☃️❄️ #kekes #berkinatasazselyke #aberki

a berki (@berkikrisztian) által közzétett fénykép,

Természetesen a híres anyuka sem maradt ki a jóból, de nem csak a szűk család, hanem néhány barát is elkísérte őket az utazás során.

Más hírességek is szívesen utaznak az év végi időszakban, hiszen ilyenkor általában mindenkinek kevesebb a munkája, jut idő a kikapcsolódásra. Bódy Sylvi például extrém helyekre ment szörfözni, míg a Barátok közt sztárja édesanyjával látogatott Thaiföld egyik mesés részére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.