Diane Kruger teste olyan, mint egy húszévesé

sztárok nyaralás Diane Kruger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába 40 éves, Diane Kruger eszméletlen formában van. A színésznő épp egy mesés helyen nyaral, innen csekkolt be egy videóval, amin látszik formás és karcsú alakja. 

Diane Kruger júliusban volt 40 éves, ám a színésznőt nem hatotta meg a dolog, ami nem is csoda: kor ide vagy oda, szuper formában van. Diane Kaliforniában sütteti a hasát, innen csekkolt be képmegosztó oldalára egy videóval.

A Becstelen brigantyk című film német szépsége karcsú, izmos, és úgy tűnik, elég jó formában van -

az alakjával a húszévesek is cserélnének.

Diane és kedvese, Joshua Jackson idén nyáron szakítottak majd 10 év után, így ez az év nem a színésznő éve volt. Elég nehezen tette magát túl a különváláson, nemrég a képmegosztó oldalára egy fotót is feltett, ami arra enged következtetni, hogy bizony Diane utálta az elmúlt időszakot. Most azonban remélhetőleg rendbejön a sztár magánélete, és hamarosan újra szerelembe esik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.