Megsiratta a 19 évet Gaál Noémi: könnyes szemmel búcsúzott a TV2 időjósa

Forrás: TV2 -
könny időjós Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Távoznia kellett a TV2-től Gaál Noéminek, aki 19 éven keresztül volt a csatorna időjósa. Előbb Németh Lajossal, majd Reisz Andrással felváltva számoltak be az időjárásról, de Noémi számára ez a korszak lezárult. Nem tudni, miért, de elküldték a TV2-től, a közlemény szerint közös megegyezéssel. Az egykori időjós könnyes szemmel búcsúzott kollégáitól.

A csatorna közleménye szerint Gaál Noémi 19 év után közös megegyezéssel távozott a TV2-től. Az időjós előbb Németh Lajossal felváltva számolt be a várható időjárásról, majd annak nyugdíjba vonulása után Reisz András lett a kollégája. Ennek a korszaknak azonban hirtelen vége szakadt Gaál Noémi számára, hiszen elbocsátották a csatornától.

Gaál Noémi 19 év után könnyes szemmel távozott Forrás: TV2

A Story magazin szerint az időjóst teljesen váratlanul érte, hogy távoznia kell, a lap szerint a kollégák sem kaptak magyarázatot arra, miért nincs szükség tovább Gaál Noémi munkájára.

Az egykori időjós könnyes szemmel búcsúzott el azoktól az emberektől, akikkel csaknem 2 évtizedig együtt dolgozott.

A lap egyik informátora szerint Gaál Noéminek fáj, hogy a nézőktől nem tudott méltó módon elköszönni. Utódja egyelőre nincs az elküldött időjósnak, állítólag csak januárban fognak hozzá a megfelelő személy felkutatásához.

Jude Law 44 éves lett: még most is egy szívtipróhttp://www.life.hu/sztarok/20161229-22-eves-lett-jude-law.htmlA színész már 12 évesen tudta, hogy az ő világa a színpad, de nem ment zökkenőmentesen karrierjének beindulása. Jude Law tehetségére azonban hamar felfigyeltek, első fontosabb hollywoodi filmszerepét 25 évesen kapta. A ma 44 éves világsztár ezután már megállíthatatlan volt. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella bevallotta, szenvedélyesen szeret lóversenyeznihttp://www.life.hu/sztarok/20161229-a-loversenyzes-vilaga-ragadta-magaval-jakupcsek-gabriellat.htmlJakupcsek Gabriella nagypapája igazi játékos volt, minden vasárnap kint volt a lóversenyen. A műsorvezetőt is magával ragadta ez a világ, de ő tudja hol a határ. Imád versenyezni, de elmondása szerint nem függő. TV + Sztárok--Kitálalt Sinitta, Brad Pitt egykori kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20161228-kitalalt-sinitta-brad-pitt-egykori-kedvese.htmlBrad Pitt számára Angelina Jolie előtt is volt ám élet: fiatalon, a húszas éveiben Sinittával, a zenészlánnyal jár. A művésznő nemrég egy show-műsorban mesélt ezt-azt a minden bizonnyal leghíresebb exéről. TV + Sztárok--Teljesült Muri Enikő legnagyobb álmahttp://www.life.hu/sztarok/20161229-muri-eniko-vagya-teljesult.htmlMuri Enikő élete álma teljesült a napokban. Nem találni boldogabb embert a földön most a színésznőnél. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huSztárok, akik 2016-ban fogadtak örök hűséget egymásnak 2. részhttp://www.life.hu/sztarok/20161221-sztarok-akik-2016-ban-kotottek-ossze-az-eletuket-meses-fotok.htmlMagyar és külföldi sztárlagziból sem volt hiány az elmúlt évben! Több híresség is oltár elé állt, hogy örök hűséget és szerelmet fogadjon a szeretteik előtt. Most összeszedtük nektek a legszebb esküvőket. TV + SztárokOrigoBotrányos válások 2016-ban: van miről beszélni! http://www.life.hu/sztarok/20161223-botranyos-valasok-a-sztarvilagban-eroszak-is-felmerult-johnny-depp-kapcsan.htmlNincs min szépíteni: 2016 a válások éve volt. Több hollywoodi sztárpár is a különválás mellett döntött ebben az évben, ám sokan nem a megszokott módon. Volt itt erőszakról, sőt gyermekbántalmasról szóló hír is, melyek alaposan felkavarták az állóvizet. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.