Állítólag Nótár Mary nagymamája nem tudta, hogy unokája elvetélt

nagymama Nótár Mary vetélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnálatos dolgot jelentett be Nótár Mary december közepén: elvesztette kisbabáját. Az énekesnő Facebook-oldalán tudatta rajongóival szomorúságát, de állítólag a nagymamája nem tudott a vetélésről. A sztár terhességét is sokan vitatták, L.L. Junior például szó szerint azt mondta, hogy az énekesnő hazudik.

Nótár Mary szeptember végén, nagy örömmel jelentette be, hogy terhes. Párja, Dávid nagyon örült a hírnek, ahogy az énekesnő egész családja is. A botrányok azonban nem kerülték el Maryt, várandóssága alatt többször is szerepelt az újságok címlapján például azzal, hogy még mindig dohányzik.

Nótár Mary nagymamája nem tudott a vetélésről Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az énekesnő terhességében sokan nem is hittek, köztük

L.L. Junior, aki szó szerint kijelentette, hogy Mary hazudik.

Később ugyan bocsánatot kért a rapper az énekesnőtől, de nem ő volt az egyetlen, aki kételkedett Mary szavában, a menedzsere sem hitt a terhességben. Mary december közepén azonban bejelentette, hogy elvetél. Facebook-oldalán egy sokatmondó posztban tudatta rajongóit a szomorú hírről, de mindenkihez nem jutott el az információ. A Story Magazin megkereste az énekesnő nagymamáját, aki állítólag még mindig abban a hitben élt, hogy unokája várandós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.