Nem 99 évesen hunyt el Gábor Zsazsa: több évet letagadott a korából

Forrás: AFP -
életkor Návai Anikó Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 18-án hunyt el Gábor Zsazsa, hosszú betegeskedés után. A díváról mindenki úgy tudta, hogy februárban töltötte volna be a 100. életévét, ám a hollywoodi világban járatos Návai Anikó szerint Gábor Zsazsa 4 évet letagadott a korából.

December 18-án távozott az élők sorából Gábor Zsazsa, aki már régóta beteg volt. Már az is kiderült, hogy mi okozta a díva halálát. Állítólag kómába esett, majd szívrohamot kapott, és később a tüdeje is felmondta a szolgálatot. A legtöbben úgy tudták, hogy Gábor Zsazsa februárban töltötte volna be a 100. életévét, de Návai Anikó szerint ez nem igaz, Zsazsa ugyanis 4 évet letagadott a korából.

Gábor Zsazsa 4 évet letagadott a korából Forrás: AFP

"Zsazsa nem 99 éves volt! Februárban lett volna 103 éves. 1913-ban született Sári, azaz Zsazsa, 1915-ben Magda, akinek az édesanyám osztálytársa volt, és 1917-ben Éva. Egyébként az édesanyja, Joli is hasonlóan szép kort ért meg. Amit a Glamorous Gabors című könyvben olvastam, az is megerősítette azt, amit édesanyámtól hallottam. Nem is olyan hihetetlen ez, hiszen az első világháború idején sok gyereket csak későn anyakönyveztek. Rengeteg hivatalos papír el is keveredett, megsemmisült. Az egymásra nagyon hasonlító Gábor lányok összevissza hamisították a korukat, ezzel Amerikában semmi gond nem volt. Itt a nőknek ehhez joguk van!"mondta a Borsnak Návai Anikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.