Szellő István és Erős Antónia helyett Scherer Péter és Kovács Patrícia olvassa a híreket

Forrás: YouTube / RTL Klub -
Scherer Péter Szellő István Kovács Patrícia Híradó Erős Antónia RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem a megszokott páros fogadja majd az RTL Klub híradójának nézőit. Kovács Patrícia és Scherer Péter fogja szolgáltatni a híreket a nézőknek, de nem kell megijedni. Csupán a szilveszteri különkiadást vezeti majd a színészpáros.

Hiába várod Szellő Istvánt és Erős Antóniát, nem ők fognak bejelentkezni az RTL Klub híradójában. A megszokott párost Kovács Patrícia és Scherer Péter váltja, de aggodalomra semmi ok, nem kell örökre elbúcsúznunk a csatorna megszokott hírolvasóitól.

Nem Szellő István és Erős Antónia olvassa majd a híreket szilveszterkor Forrás: YouTube / RTL Klub

A színészpáros csupán a szilveszteri különkiadásban jelentkezik majd, ami minden tekintetben el fog térni a hagyományos híradóktól, ahogy azt a korábbi években megszokhattuk. Nem ez lesz az egyetlen különlegessége az óévbúcsúztató műsornak, maguk a hírek is komolytalanok lesznek, ugyanis a Hírcsárda szerkesztősége állítja majd össze az adás anyagait – írja a Kreatív Online.

Valami készül ;) #szilveszterihíradó #rtlhirado #budapest #hungary #news #rtlhirek #különkiadás

RTL Híradó (@rtlhirado) által közzétett fénykép,

Szerelmével ünnepelte a karácsonyt Köböl Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20161230-kobol-anita-uj-szerelmevel-unnepelt.htmlA csinos műsorvezető hangulatos fotót posztolt a közösségi oldalán a követői nagy örömére. TV + Sztárok--Nem 99 évesen hunyt el Gábor Zsazsa: több évet letagadott a korábólhttp://www.life.hu/sztarok/20161230-navai-aniko-szerint-gabor-zsazsa-tobb-evet-letagadott-a-korabol.htmlDecember 18-án hunyt el Gábor Zsazsa, hosszú betegeskedés után. A díváról mindenki úgy tudta, hogy februárban töltötte volna be a 100. életévét, ám a hollywoodi világban járatos Návai Anikó szerint Gábor Zsazsa 4 évet letagadott a korából. TV + Sztárok--Kapócs Zsókát beperelné az egyik állatvédő alapítványhttp://www.life.hu/sztarok/20161230-kapocs-zsokat-beperelne-egy-allatvedo-alapitvany.htmlEgy Rudolf nevű, megkötözött lábú lovat akart mindenki megmenteni, de az ügyből hatalmas félreértés és botrány kerekedett. Zsókát a Facebook-oldalán ócsárolják félrevezetés miatt, míg az egyik alapítvány jogi útra terelné a dolgot. TV + Sztárok--Puzsér Róbert nekiment Vágó Istvánnak: médiahazugságnak tartja a kvízmesterthttp://www.life.hu/sztarok/20161230-puzser-robert-mediahazugsagnak-tartja-vago-istvant.htmlAz éles nyelvéről és kemény kritikáiról ismert Puzsér Róbert karácsonyi műsorában Vágó Istvánról mondta el a véleményét. Szerinte a műsorvezető kvízműsorokban folytatott munkája egyszerűen egy médiahazugság, pontosabban Vágó István maga a médiahazugság. Természetesen a válasz sem maradt el, Puzsért médiabohócnak titulálta a kvízmester. TV + Sztárok--Liz Taylor lenyúlta Debbie Reynolds férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20161229-liz-taylor-lenyulta-debbie-reynolds-ferjet-eddie-fishert.htmlNem csak a földi halandóknál, de bizony a sztároknál is előfordul, hogy két barátnő egy pasi miatt ugrik egymásnak: így volt ezzel anno Liz Taylor és Debbie Reynolds is. TV + SztárokAFPKembe Sorel elköltözött Kondákor Zsófitólhttp://www.life.hu/sztarok/20161230-kembe-sorel-es-kondakor-zsofi-szakitottak.htmlNagy szerelemnek indult az övék, nemrég azonban kiderült, már jó ideje nincs együtt Kondákor Zsófi és Kembe Sorel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.