Tovább gyűrűzik a Náray vs. "ingyenélő" celebek balhé

Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely -
divattervező Náray Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Facebookján fakadt ki Náray Tamás azok ellen a celebek ellen, akik kölcsön szeretnének kérni az általa tervezett ruháiból, ahelyett, hogy megvásárolnák azokat. A témához péntekenTóth Gabi is hozzászólt. A divattervező posztját azóta pedig több híresség is véleményezte. 

Úgy tűnik, alaposan magára haragította a sztárvilágot Náray Tamás. Egy ismerősük posztja alatt többen kommenteltek, ezekből válogattunk, természetesen név nélkül.

Náray Tamás kiverte a biztosítékot a magyar celebeknél Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

"Nem is értem, hogy most mi lett hirtelen a baja. Naná, majd minden tévés megjelenésre újat veszek... hogyne. Micsoda egy hülyeség" - kommentelt egy színésznő.

A legdurvább botrányok a sztárvilágban 2016-banhttp://www.life.hu/sztarok/20161228-2016-botranyai-meztelenseg-es-kirugas-igy-eltek-hazank-sztarjai.htmlEz az év sem volt „csendes” a magyar sztárvilágban. Bőven akadtak meghökkentő fejlemények és nem várt fordulatok, melyek mellett mi sem mentünk el szó nélkül. Az év utolsó napján elevenítsük hát fel, miről is beszélt a magyar 2016-ban. TV + Sztárok--Elbúcsúztatták Gábor Zsazsát: exkluzív videó Los Angelesbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161231-eltemettek-gabor-zsazsat-exkluziv-video-los-angelesbol.htmlA magyar származású díva, Gábor Zsazsa december 18-án halt meg hosszú betegeskedés után, a búcsúztatója december 30-án, pénteken volt Los Angelesben. A Life.hu a helyszínen készített képeket és videófelvételt a szertartásról. TV + Sztárok--Állítják: családos emberbe szeretett bele Kondákor Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20161231-kondakor-zsofi-ujra-egy-joban-rosszban-szereplobe-lett-szerelmes.htmlAhogy megírtuk, már jó ideje nincs együtt Kondákor Zsófi és Kembe Sorel. Most azonban az is napvilágot látott, miért költözött el a férfi otthonukból. TV + SztárokOrigoFriderikusz és Hajdú kibékülhettek: együtt vacsoráztak egy étterembenhttp://www.life.hu/sztarok/20161231-friderikusz-sandor-es-hajdu-peter-kibekulhettek.htmlAz egyik belvárosi olasz étteremben ebédelt együtt Friderikusz Sándor és Hajdó Péter. Ez persze egy évvel ezelőtt nem is lett volna meglepő, hiszen együtt dolgoztak az Összezárva Friderikusszal című TV2-es produkcióban. A tévéslegenda hirtelen távozása miatt azonban pénzügyi eredetű konfliktus alakult ki kettőjük között. TV + Sztárok--George Michael gyereket szeretett volna jövőrehttp://www.life.hu/sztarok/20161230-george-michael-gyereket-szeretett-volna.htmlGeorge Michael és párja Fadi Fawaz gyermekvállalást terveztek a 2017-es évre, sok egyéb más változtatással együtt. TV + Sztárok--Ettől a videótól lesz igazán boldog az új évedhttp://www.life.hu/sztarok/20161230-szep-es-boldog-uj-evet-kivannak-a-sztarok-a-life-hu-olvasoinak.htmlSzép és boldog új évet kívánnak a sztárok a Life.hu olvasóinak.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.