Botrány Mariah Carey szilveszteri koncertjén

Forrás: AFP -
Mariah Carey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási hisztibe torkollott Carey fellépése. Valami nem volt jó: hol ezzel, hol azzal volt a baj. Többek szerint az énekesnő egyszerűen részeg volt. 

Az énekesnőnek már a fellépés eleje óta minden baja volt, hol az hogy nincs elég hang a monitorokon, aztán a táncot, majd a szöveget rontotta el. Zavartan igazgatta a ruháját, szöveget végül hisztizve levonult a színpadról. Később az Instagramon posztolt a történtekről. Így fogalmazott: "Valami elsz@ródott".

Mariah Carey Forrás: AFP

Félmeztelenül énekelve kívánt boldog új évet Cristiano Ronaldo http://www.life.hu/sztarok/20170101-cristiano-ronaldo-instagram-oldalan-videoban-kivant-boldog-uj-evet-rajongoinak.htmlCristiano Ronaldo Instagram-oldalán kívánt boldog új évet rajongóinak és követőinek. Nem is akárhogyan. TV + Sztárok--ByeAlex- Cinthya Dictator: "Azt hiszik szeretők vagyunk..."http://www.life.hu/sztarok/20170101-byealex-cinthya-dictator-kozos-foton.htmlOrigo"Dobó Kata megmutatta"http://www.life.hu/sztarok/20161231-a-bulvarrapban-dobo-kata-gyurta-dani-cserpes-laura-ada-szinetar-dora.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Hegyi Roli ezen a héten is elrappeli a legütősebb bulvárhíreket, így rendhagyó formában értesülhetsz arról, mi történt az elmúlt héten a celebvilágban.TV + SztárokOrigoÚjra együtt régi szerelmével, Vincze Gáborral Dér Henihttp://www.life.hu/sztarok/20161231-ujra-egyutt-van-regi-szerelmevel-vincze-gaborral-der-heni.htmlAz énekesnő a Facebookon osztotta meg boldogságát. TV + Sztárok--Tovább gyűrűzik a Náray vs. "ingyenélő" celebek balhéhttp://www.life.hu/sztarok/20161231-naray-tamas-leingyenelozte-a-celebeket-ok-velemenyeztek.htmlAhogy megírtuk, Facebookján fakadt ki Náray Tamás azok ellen a celebek ellen, akik kölcsön szeretnének kérni az általa tervezett ruháiból, ahelyett, hogy megvásárolnák azokat. A témához péntekenTóth Gabi is hozzászólt. A divattervező posztját azóta pedig több híresség is véleményezte. TV + Sztárok--A legdurvább botrányok a sztárvilágban 2016-banhttp://www.life.hu/sztarok/20161228-2016-botranyai-meztelenseg-es-kirugas-igy-eltek-hazank-sztarjai.htmlEz az év sem volt „csendes” a magyar sztárvilágban. Bőven akadtak meghökkentő fejlemények és nem várt fordulatok, melyek mellett mi sem mentünk el szó nélkül. Az év utolsó napján elevenítsük hát fel, miről is beszélt a magyar 2016-ban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.