Öngyilkos lett George Michael - állítja a párja

Forrás: AFP/Evert Elzinga -
öngyilkos öngyilkosság George Michael zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerelme, Fadi Fawaz állítása szerint George Michael csak arra vágyott, hogy meghaljon. Állítja, az énekes önkezével vetett véget életének. 

A világhírű énekest december 25-én párja találta holtan otthonában. A hírek tüdőbetegségről és szíveleégtelenségről szólnak, de Fawaz biztos benne, hogy kedvese öngyilkos lett.

Forrás: AFP/Evert Elzinga

Az öngyilkosságról szóló hírt hivatalos forrásból egyelőre még nem erősítették meg.

Botrány Mariah Carey szilveszteri koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20170101-botrany-mariah-carey-szilveszteri-koncertjen-instagramon-magyarazkodik.htmlÓriási hisztibe torkollott Carey fellépése. Valami nem volt jó: hol ezzel, hol azzal volt a baj. Többek szerint az énekesnő egyszerűen részeg volt. TV + SztárokAFPFélmeztelenül énekelve kívánt boldog új évet Cristiano Ronaldo http://www.life.hu/sztarok/20170101-cristiano-ronaldo-instagram-oldalan-videoban-kivant-boldog-uj-evet-rajongoinak.htmlCristiano Ronaldo Instagram-oldalán kívánt boldog új évet rajongóinak és követőinek. Nem is akárhogyan. TV + Sztárok--Facebookján fakadt ki Kapócs Zsókahttp://www.life.hu/sztarok/20170101-facebookjan-fakadt-ki-kapocs-zsoka-az-allatvedos-tortenet-miatt.htmlAhogy már megírtuk, Kapócs Zsókát beperelné az egyik állatvédő alapítvány. Egy Rudolf nevű, megkötözött lábú lovat akart mindenki megmenteni, de az ügyből hatalmas félreértés és botrány kerekedett. Zsókát a Facebook-oldalán ócsárolják félrevezetés miatt, míg az egyik alapítvány jogi útra terelné a dolgot. TV + Sztárok--Boldogságot sugárzó képet posztolt Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20170101-boldogsagot-sugarzo-kepet-posztolt-rekasi-karoly-pikali-gerdaval.htmlBár felröppent a hír, hogy Rékasi Károly balesete beárnyékolja a Pikali Gerdával való kapcsolatát is, ők rácáfolnak erre. TV + Sztárok--"Dobó Kata megmutatta"http://www.life.hu/sztarok/20161231-a-bulvarrapban-dobo-kata-gyurta-dani-cserpes-laura-ada-szinetar-dora.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Hegyi Roli ezen a héten is elrappeli a legütősebb bulvárhíreket, így rendhagyó formában értesülhetsz arról, mi történt az elmúlt héten a celebvilágban.TV + SztárokOrigoKlapka György fia már nem drogozikhttp://www.life.hu/sztarok/20170101-klapka-gyorgy-dennis-fia-mar-nem-drogozik.htmlSok szomorúságot okozott korábban édesapjának, Klapka Györgynek a fia, de mára szerencsére minden megváltozott. Dennis kigyógyult drogfüggőségéből, ráadásul szerelmes is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.