Robbie Williams rajongók koncert kézfertőtlenítő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a Grammy-díjra jelölt sztárt emberek milliói szeretik a világon, az ilyen húzásokkal igencsak magára haragítja a rajongókat. 

Robbie Williams szilveszter éjszakáján Westminsterben adott egy fergeteges koncertet, majd mikor felcsendült a Auld Lang Syne tradicionális skót dal, az énekes leszaladt az őt ünneplő tömegbe. Itt le is pacsizott a rajongókkal, ám mindenki legnagyobb meglepetésére ezután furcsa dolgot tett - írja a The Sun.

Mikor a sztár felért a színpadra egy liternyi kézfertőtlenítővel borította be kezeit, és méla undor látszott az arcán. A rajongóknak ez nem igen volt ínyére, így több fórumon is kemény szavakkal illették a sztárt. Nem tudni, hogy Robbie komolyan gondolta-e a dolgot, vagy csak viccelt, egy biztos, ebből nem jött ki túl jól...

Robbie Williams duettet énekelt a Spice Girls tagjával

A karácsony közeledésével egyre többen kerülnek romantikus hangulatba, ezt bizonyítja Emma Bunton és Robbie Williams csodálatos előadása is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.