Serena Williams jegygyűrűjétől leesik az állad: fotó!

fotó eljegyzés Serena Williams eljegyzési gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A négyszeres olimpiai bajnok teniszezőnő igent mondott szerelmének, Alexis Ohaniannak. 

A 35 éves Serena nagyjából egy évvel ezelőtt ismerte meg kedvesét Rómában. A hírek szerint a lánykérésre is itt került sor. A 33 éves Alexis Ohanian - a Reddit egyik tulajdonosa - december 29-én tette fel a nagy kérdést a teniszcsillagnak, aki azonnal igennel válaszolt. Arról a szerelmesek egyelőre nem nyilatkoztak, hogy az esküvőre mikor és hol kerül sor.

Bear necessities

Serena Williams (@serenawilliams) által közzétett fénykép,

A sportoló a szilveszteri utazása alkalmával a nyilvánosságnak is megmutatta a gyűrűjét:

Serena Williams jegygyűrűje Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Stephen D'antal / Mega

A People magazin legszebb nője Serena Williams lett

A neves People magazin Serena Williamst választotta a legszebb nőnek, aztán egy agyonmanipulált képpel ki is rakták a címlapra. Innen és onnan is lefaragtak róla egy, két, vagy több kilót, és az eredmény elég természetellenesre sikerült. A rajongók pedig kiakadtak.
Börtönből a luxusba: Jeremy Meeks élete döbbenetes fordulatot vetthttp://www.life.hu/sztarok/20170102-jeremy-meeks-mereg-draga-autoval-pozol.htmlSosem lehet tudni, hogy milyen változásokat hoz az élet: Jeremy Meeks 2014-ben még egy piti bűnöző volt, mára már viszont szexi sztár lett belőle. TV + SztárokOrigoMedveczky Ilona szerelmi csalódáson esett át 2016-banhttp://www.life.hu/sztarok/20170102-medveczky-ilona-szerelmi-csalodas-video.htmlA Mokka című műsorban vallott elmúlt évéről a díva, Medveczky Ilona. Kiderült, hogy egy komoly szerelmi csalódáson esett át... TV + Sztárok--Khloé Kardashian újra szerelmes: ő a szerencsés! http://www.life.hu/sztarok/20170102-khloe-kardashian-pasija-egy-nba-jatekossal-tristan-thompsonnal-kavar.htmlA 32 éves amerikai televíziós személyiség végre a nyilvánosság előtt is felvállalta kapcsolatát, sőt több közös fotó is készült a párról. TV + Sztárok--Félmeztelenül énekelve kívánt boldog új évet Cristiano Ronaldo http://www.life.hu/sztarok/20170101-cristiano-ronaldo-instagram-oldalan-videoban-kivant-boldog-uj-evet-rajongoinak.htmlCristiano Ronaldo Instagram-oldalán kívánt boldog új évet rajongóinak és követőinek. Nem is akárhogyan. TV + Sztárok--Hoppá! Így tartja fenn luxuséletét Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20170101-igy-tartja-fenn-luxuseletet-bodi-sylvi-megkoszonte-a-tamogatast.htmlA modell a Facebookon köszönte meg támogatónak, amit 2016-ban tettek érte. TV + Sztárok--Tovább gyűrűzik a Náray vs. "ingyenélő" celebek balhéhttp://www.life.hu/sztarok/20161231-naray-tamas-leingyenelozte-a-celebeket-ok-velemenyeztek.htmlAhogy megírtuk, Facebookján fakadt ki Náray Tamás azok ellen a celebek ellen, akik kölcsön szeretnének kérni az általa tervezett ruháiból, ahelyett, hogy megvásárolnák azokat. A témához péntekenTóth Gabi is hozzászólt. A divattervező posztját azóta pedig több híresség is véleményezte. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.