Nagy dolog előtt áll Michael Schumacher – Versenytársa is szorít érte

Forrás: DPPI media/Francois Flamand -
Hall of Fame szavazás sportoló Michael Schumacher Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A német Bild magazin kezdeményezte, hogy öt férfi és öt női sportoló közül válasszanak ki az olvasók egyet-egyet, aki bekerülhet a német sporthírességek csarnokába. Schumacher is a jelöltek között van.

A kitüntetést a férfi sportolók közül Lotthar Mätthausnak, Georg Hacknak, Michael Wasmeiernek és Sven Hannawaldnak van még esélye elnyerni.

Michael Schumacher Forrás: DPPI media/Francois Flamand

Mika Häkkinen, Schumi egykori versenytársa szerint azonban egyértelmű, hogy ki az, akinek a sporthírességek csarnokában van a helye:
"Számomra Michael Schumacher minden idők legnagyszerűbb sportolója. Nem a véletlennek köszönheti, hogy hétszer lett világbajnok. Hajtottuk egymást, de mindig sportszerűen küzdöttünk egymással. Nagy öröm lenne számomra, ha megint láthatnám, és meggyógyulna. Michael, a legjobbakat kívánom neked és a családodnak, boldog lennék, ha a német sporthírességek csarnokába kerülnél, ott a helyed, megérdemled!"írta Mika Häkkinen érzelmes levelében, amiben sporttársának üzen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.