Verekedés miatt félbeszakították a Neoton Família koncertjét

Forrás: MTI -
verekedés koncert Neoton Família
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem volt felhőtlenül kellemes élmény a Neoton Família érdi koncertje. Az egyik szám alatt ugyanis verekedés tört ki a küzdőtéren. A biztonsági őrök gyorsaságának köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj.

A koncertezők és a zenekar tagja sem értik, hogyan történhetett ilyen, de verekedés miatt kellett félbeszakítani a Neoton Família érdi koncertjét. Az egyik szám alatt a küzdőtéren egymásba kötöttek és bunyózni kezdtek az emberek, de szerencsére a biztonsági őrök gyorsan reagáltak.

Félbeszakadt a Neoton Família koncertje Forrás: MTI

"Meglepve vettem észre, hogy a Neoton-slágerek közben előbb hangzavar, majd kiabálás és dulakodás zajai vonják el a figyelmemet.

Láttam, hogy közel a színpadhoz verekedés tört ki. A zenekar vezetője le is állította a muzsikálást,

majd azt láttam, hogy kivonulnak a színpadról. Némi szünet után folytatódhatott csak a koncert, amelyen sajnos több ittas személy is dülöngélt. Nem értem, hogyan árulhattak az arénában alkoholos italokat vagy engedhettek be részeg embereket. Maguk a verekedők is alig álltak a lábukon, akiket végül is kivezettek" - mesélte a Blikknek egy szemtanú. Végvári Ádám, a zenekar oszlopos tagja sem érti, hogyan történhetett ilyen, hiszen az ő koncertjükön még sosem fordult elő verekedés.

Végvári Ádámmal még sosem fordult elő ilyen Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Lukács Andi billentyűssel ketten voltunk a színpadon, éppen a Gitárálom című dalomat játszottuk, amikor meg akartam énekeltetni a közönséget, de a küzdőtérről zajt hallottam.

Alig láttam a reflektoroktól, de éreztem, hogy gáz lehet, mert biztonságiak rohantak be tőlünk nem messze.

Gondoltam, verekedés tört ki, be is mondtam: Hagyjátok abba a bunyót!

Ilyen még nem történt a fennállásunk ötven éve alatt,

de szerencsére komolyabb baj azért nem történt, később folytathattuk a koncertet. Izgalmasan zárult a jubileumi évünk" - mondta a zenész.

Csúnyának találták őket, mégis sikeresek lettek http://www.life.hu/sztarok/20170102-sztarok-akiket-csunyanak-talaltak-hollywood-csillogo-vilagaba.htmlBár Hollywood csillogó világába sokan szeretnétek bekerülni, a kemény rostákon végül nagyon kevesen jutnak át. Néhány ma már sikeres világsztár pont itt hasalt el, sőt volt olyan is, akit csúnyának vagy kövérnek neveztek a castingoltató egyének. Íme, a meglepő lista! TV + Sztárok--Carrie Fisher lánya, Billie Lourd megható üzenetben mondott köszönetet a rajongóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20170103-billie-lourd-carrie-fisher-lanya-koszonetet-mondott-a-rajongoknak.htmlKét fontos embertől is búcsút kellett vennie Billie Lourdnak, nagyon hirtelen. Édesanyja, Carrie Fisher a karácsonyi ünnepek után halt meg, nagymamája, Debbie Reynolds pedig csak egy nappal élte túl a lányát. Billie eddig csendbe burkolózott, de nemrég köszönetet mondott mindenkinek, aki támogatta. TV + Sztárok--Nagy dolog előtt áll Michael Schumacher - Versenytársa is szorít értehttp://www.life.hu/sztarok/20170103-nagy-dolog-elott-all-michael-schumacher-mika-h-kkinen-levele.htmlA német Bild magazin kezdeményezte, hogy öt férfi és öt női sportoló közül válasszanak ki az olvasók egyet-egyet, aki bekerülhet a német sporthírességek csarnokába. Schumacher is a jelöltek között van. TV + Sztárok--16 éve vesztette életét Zámbó Jimmyhttp://www.life.hu/sztarok/20170102-16-eve-hunyt-el-zambo-jimmy.html2001. január 2-án, azaz pontosan 16 éve hunyt el Magyarország egyik leghíresebb zenésze, Zámbó Jimmy. TV + Sztárok--Élő adásban zokogott Király Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20170102-kiraly-linda-elsirta-magat.htmlKirály Linda mindig nagyon fegyelmezetten viselkedik a kamerák előtt, ezúttal viszont nem tudta visszafogni magát, zokogásban tört ki... TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSerena Williams jegygyűrűjétől leesik az állad: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170102-serena-williams-jegygyuru-eljegyeztek-a-vilaghiru-teniszezonot.htmlA négyszeres olimpiai bajnok teniszezőnő igent mondott szerelmének, Alexis Ohaniannak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.